....

Vi drog iväg på en liten trip i onsdags, men som bestog av illamående ! Åå usch . .. De bara gunga åå gunga! . .. Nee inte alls kuL. .. Båda dagarna. .. Igår basta viii åå bubbla ,de va mysigt ååå härligt de =) I dag har vi handlat hem till middagen imorrn . ..:D

Imorrn är det äntligen Nyår!

 O imorrn är det ett år .. .. . Som vi varit tillsammans. . :) 
    


ego,





puss på dig!



Du är bäst! Min allra,allra bästa vän.. ... älskar dig!


,


,

Sitter här...
Älskling jobbar..
Pluggat lite . ..
Hänga upp tvätten ..
Ta en dusch ....

O sen iväg . ... . ..... ..

Tillbaka på Fredag :D  Fullt ös hela tiden ....

Snart veckan slut O det nya året närmar sig med storm steg . .. ..


:P



Kaos ii affärerna ii dag.. . Men vi gav oss ut O handlade en dammsugare ,micro. ..:D O älskling handlade ett par snygga skor .. Och jag handlade lite kläder. ...
Nu har jag dammsugat hela lägenheten med den nya dammsugaren O den är grymt bra :D Om man jämför med den andra . ...
Snart Ska vi laga middag. .. Älskling åå hans pappa är å handlar det sista som behövs ...
Han kom bara förbi här . . Men han hade glömt lite saker el lämnat lite kvar här sen igår när han va här . .. Såå vi tog fram en stek ur frysen sådär spontant .. här behövs inge planering.. Härligt med spontant ibland..Det är då det ofta blir sådär mysigt åå skoj! Även om det är en söndag el månag da.  Vi är lediga  :D hela veckan lång..



Maja vaktar Julklapparna :D


Jag åå bror!


julafton=)



Tack för en helt underbar Julafton alla inblandade Den bästa julen någonsin.. .. Synd bara att den gick såå otroligt fort! 
O tack för alla fiina Julklappar jag/vi fick. ..  =)

Imorrn bär vi ut på stan och på jakt efter en dammsugare eftersom vi behöver en ny. . Och så ska vi eventuellt köpa oss en micro. .. Vi fick ju en bra slant av Johans Farmor i Julklapp verkligen jätte snällt av henne såå vi tänkte ta dom pengarna å handla lite saker som vi behöver :D
Och sen kanske det blir lite shopping . .Kläder kläder för presentkorten som jag fick. .. Ja vi får väl se hur mycket man orkar . .. =)

I dag kommer Johans pappa hem ifrån Marocko . Han borde landa snart. . Han har vart där i fyra veckor tror jaa. .. Han har köpt lite smycken åå lite annat såå han kommer nog förbi här lite senare ikväll . ..

Om man kanske ska laga lie sen middag! 

kram på er O hoppas ni har haft en fiin julafton . ..

Nästa är Nyår..  Då blir det fest.:D


torsdag,


Jag längtar nog mest tills själva julafton är över O sen kan man kan man ta det lugnt :D
 Nu innan är det ju bara hysteriskt var man en befinner sig. .. Affärer åå jaa överallt! !!! !!!
Man själv är nog också stressad, Har man handlat allt  ? Bakat de vi ska baka  ?Julgodis..  mums =)


Nästa vecka såå härligt att va ledig. .. Dåå blir det att ta tag åå fixa lite här hemma.. . 
Och mycket fokus kommer att ligga på matte.. .. Passa på när man är ledig liksom.. .....

O sen nyår som kommer bestå av att umgås med underbara människor O äta god mat ...

Och sen nytt år väntas med planer.. Jag å älskling har en massa planer,drömmar,mål, men redan nästa år har vi ett mål el  mål kanske är fel att säga en plan låter nog bättre:) Ja en plan.. ..:D

Imorrn jobba sista dagen O slutar kl 3 ! På en fredag såå jäkla underbart .. ...

GOD JUL PÅ ER ALLA !





,

 


Måste nog ringa doktorn imorrn! Min mage e skum. ... 
   
   Ska se till att jag får göra en Gastroskopi även om det inte alls lockar mig ii huvud taget. ...
Men han saa ju att jag skulle göra en sån om tabletterna inte hjälpte O känner mig sådär skum fortfarande ibland!


,



Usch min mage känns konstig... 
   Min kropp känns svag .. .

Och jag vill bara sova.. ....

Sovgott där ute. ..


=)



Julklappar inköpta åå klara ! Skönt. .... ..
   Nu väntar man bara till julafton åå god mat O på att tomten ska komma : D


som trodde de va över. ...

Med besöken hos doktorn, men ne skall dit igen den 13 Januari! Fortsätta som nu ! Nu har jag börjat med min andra medicin på riktigt O nu vet jag att de inehåller riktigt. ..  Brivaracetam , Är ju som sagt me i en studie.. ..
På sikt ska jag sluta med den andra  O bara äta denna. ...  Besök här åå där ! I början täta besök åå sen vartredje månad! .. Man kan ju hoppa av studien när man vill ! Men tänker fullfölja det O hoppas på det bästa att jag bara till slut kan äta denna medicin. ... Ja det är ju en hel cirkus med allt detta ! men jag grejar det nog ganska så bra. ... tänker inte så mycket på det...  går bara på rutin.. ..   

:)


Det är verkligen kul när man gör andra människor glada! Nästan så att dom blir tårögda. ..

Igår på väg till skolan så sprang jag snabbt in på blomaffären O bad hon som jobba där att plocka ihop en liten bukett. .. O yes  jag hann endå ii tid till lektionen  . . :D

Den där buketten va Helene mer en värd ! Såna lärare som henne borde det finnas flera av! Är evigt tacksam att hon funnits där O kommer att finnas där nästa termin också . ... Hon tror verkligen på mig O kommer inte släppa taget om mig!

Ja vad mer kan man säga . .. Att man helt har hamnat rätt! :D Underbara människor. .. ..


,



Snart sova kanske.. .. Ett jädrans lugn dag på jobbet! O lugnare lär det väl bli ..

Imorrn upp tidigt.. Iväg till St görans sjukus. . Den stora dagen för mig då jag får reda på information som är intressant. .. Angående medicin åå de! Älskling följer me. .. Känns skönt åå ha med sig han. ..


Ne nu ta en dusch.. Sen hopp i sängen.. ..

kram


,


Längtar till Julafton lite ! Äta pappas goda mat.. ...  Kanske öppna lite julklappar om man får några om man vart snäll :D Bara mysa med familjen O älskling =) Föra året på julafton åkte vii kryssning:) Ja,Johan,Conny O en massa andra.. .. Men då vaa inte jag åÅ Johan tillsammans! Tänk såå det kan förändras . ..:P 

Nu måste vi verkligen handla julklappar till helgen .. Vi har inte handlat en enda!  Men lite är ju också att man vet ju inte riktigt vad man ska handla till dom alla.. ... Måste Check,Checka ii veckan :P
 Vi som ska göra julgodis åå lite annat också.. ... Men de slutar väl me att vi gör allt in ii det sista.. ..

O sista veckan som jag har skola denna vecka nu också . . Sen startar skolan den 16 januari igen, men min första lektion den 18 tror ja :D Har nog fortfarande inte fattat att jag ska börja plugga.. =)   
     
    
     

        


..... ....



Jobbigt när man känner sig maktlös! När allt går så fort!
  När man står där O en person som betyder allt för en bara helt plötsligt ska förvinna helt ur ens liv.. .. En person,en pappa, en släkting , en vän som man älskar av hela sitt hjärta.. ..
Som har funnits där hela tiden . ...
Nä livet å världen är orättvis! 

Man ska verkligen ta hand om varandra. .. Bry sig om varandra. ... Sluta tjafsa om små saker.. Tänk den dagen den där person är borta.. .. Vad gör man då ??? Kolla upp bland molnen å be om förlåtelse o hoppas du hör. ..



tänker på dig. ...


Måndag!


Klar med matte grejen som matteläraren gav mig . ... :) Skönt å ha det redan gjort.. .. Så imorrn O på onsdag såå kan jag fokusera på matte boken lite.. .. O hoppas det blir mattelektion på torsdag.. ...
O denna matte. .. Ni ska bara veta. .. ..:D

En sak som ee jobbig bara .. Är mitt minne . . Ska prata med min läkare om de.. Vet att min medicin har den invärkan el den bivärkningen . .. Om det finns nån möjlighet att gå ner ii dos om det skulle hjälpa el ta nån annan medicin .. El helt enkelt försöka sluta! El bara äta den andra medicinen som jag ska börja äta nu! Är ju jobbigt om det blir för mycket när jag ska börja plugga Sen . ..
Men ska prata mee han om de . .. Nästa vecka! Men har känt mig pigg åå det nu ii flera veckor . .... El så har det vart för vi/jag har haft fullt upp hela tiden .. Vi gör ju saker faktiskt hela tiden . . :D Är det inte krogen så är det kryssningar . .. El  såå är det middagar , el såå är det  åå de, .. åå jobb,skola! . .. Ja man är en robbot! Men har inte känt av något.. .. Så hoppas,hoppas att det är på bättringsvägen :D  Det vore ju Underbart.. ...


,

Det är lätt att fasna kvar .... Ii nåt som man inte trivs i bara för att åå blabla.. .. När det gäller relationer, jobb O en massa saker såklart!

Varför ska man vara kvar ii nåt om man inte helt hundra ,hundra vill  . .. Och inte mår bra av de.. .
Det finns massa saker där ute ii världen .. .. O man lever bara en gång . ... :D




Du har fått mig att se en massa saker på annorlunda sätt ! Och att våga. ..

Utvecklas med dig har jag gjort massa känner jag O det kommer jag bara mer åå mer göra.. O hoppas desamma.. Det är väl de man ska göra ii ett förhållande. . Bland annat :)


älskar dig fiina = ) ..


Maja!


=)


äntligen hemma!



Trött! Gick förbi papps en sväng när jag sluta jobbet .. Lämna godis som jag handla till mina syskon när jag va kryssning föra helgen =) Dom blev glada över de . . Jag stanna kvar där ett par timmar .. Åt lite tacos, snacka lite ... O bestämde att jag åå Älskling ska fira jul där hemma . . Mys =)

Och inge älskling hemma! Han är hos sin farmor. ... Men skönt åå vaa själv. .. Men lägger mig nog snart . Känner mig väldligt trött .. Hade jag haft allt såå hade jag nog sovit kvar hos pappa. ... ..

Han ramlar väl inte när han ramlar in .. :D Hans farbror åker ju hem till Usa imorrn .. Så är sista dagen ii dag som han är iiSverige så förstår om han vill umgås med han ,men jag orkade bara inte åka dit... ..


Så jag sitter nog här en stund till .. Sen blir det godnatt! =)

RSS 2.0