kryssning. .

Blir det äntligen. . Har sett fram emot denna dag länge =) Ska bli såå kul. . . Jag har städat av och fixat lite här hemma så jag slipper göra det i morgon för då lär man ju inte vara så pigg och kanske inte ens nykter he he . .
Såå ska snart ta och hoppa in i en dusch och fixa mig och sen åka hem till Sandra och Fredrik. ...


krama!!!

torsdag... . ..

äntligen fredag i morgon och det närmar sig kryssningen. . =). . Har färgat håret i dag, men samma färg som jag har. .  Det började försvinna lite så ville färga så det blir jämnare och finare . .....
Igår träffade jag gumms. ... =) Vi vaa i centrum och gick runt och kollade i affärer för att hitta något fint till kryssningen, men dom har inte så mycket att välja på där nere. . ! men ibland förstår man inte på sig själv.. att man alltid ska ha något nytt på sig när man ska åka kryssningen he he  =)
Sen gick vi hem till mig och och lagade mat, kollade, på tv, prata en massa. ...

KRAMAR !!! =) =) tralallaallaa hoppas morgondan går fort. . vill att det ska vara lördag nu =)! ! !!

tisdag. . =)

God kvällers . . . Har ni ätit någon semla i dag ! ? Jag har ätit en hemma hos syrran . ... Träffade sandra i centrum och vi hämtade ut båtbiljetterna och sen gick vi och fikade och kollade lite i affärer. .  Provade en blus på Hm . . .
Provade storlek 38 och den vaa typ för tajt och provade då storlek 40, men snälla nån 40 kan jag inte haaa . ..
Den e för stor, men fann den satt nästan också lite för tajt såå det måste vara modellen som vaaaa liten och konstig. Måste ju köpa någon snyggt och haa på sig på båten så jag och gumms ska kolla i affärer i morgon me.. .

nu ska jaa kolla lite på tv och sen blir det nog sängen. . ..
krama


...

nu är linda tröötttiss så nu ska hon sova. ... **gäsp**
                      Sov Gott alla .. !..
krama!!


måndag. .....

Sitter hemma och kollar på tv och har precis druckit te och ätit lite yoghurt. . Har så fruktansvärt ont i min mun. .
Dumma blåsa=( Men hoppas att den är borta tills på lördag så man kan äta och njuta av den goda buffen på båten annars får Linda bara dricka he he =) . ...
I dag har det inte hänt så mycket. .  bara jobbat och sen gick jag hem till pappa och hälsade på . ....
Skulle ha hämtat ut biljetterna i dag, men ska göra det i morgon.. Ska hem till syarran i morgon, är bjuden på middag där och semla till efterätt smarigt =) 


                                                      
                                         Jag dåra =) he he . . .


söndag...

Ucsha har ont i min mun. .. Kan man ju undra vad jag har gjort ha ha . . Nee jag har fått en blåsa i munnen och brukar få det ibland, men nu var det ett tag sen. .. men det gör så jädrans ont för kan inte äta ordentligt. ..
men,men. .
Ny arbetsvecka igen da, nää fy vad helger och veckorna går fort. .. .  Kan det inte gå lite saktare i alla fall. ..
nee nu ska jag vara lite possetiv.=) ska träffa gumms i morgon och det är Sandra he he . .. tänkte börja kalla henne för gumms. . =) Vi ska hämta ut båtbiljetterna äntligen.  och sen lär vi hamna på cafet och fika åå prata, prata åå prata !!

nu ska jag kolla på beck och dricka mitt te. ..
Ha en trevlig kväll. . =)=)


...lördag...

Städar, tvättar och fixar lite hemma. . Funderar på att köpa lite nya gardiner till köket, lite färg glada eftersom det snart är vår och sommar .. Och så måste jag köpa gardiner till sovrummet som jag inte alls har gjort en så det finns inga gardiner uppsatta där bara en rullgardin hmm . .
Och en matta i vardagsrummet skulle behövas och en skohylla till hallen, jaaa det är lite små saker som behövs. . .
Men Linda vill ju ha lite saker till sig själv också he he ett par nya jeans och lite annat små skit som jag behöver. . .
Men nu ska jag unna mig en kryssning såå nu blir det inga kläder denna månad i alla fall. .. får jag ta nästa gång när jag får pengar. . . Synd att man inte är miljonär och hade massa pengar och bara köpa precis vad man vill ha och känner för.
Men jag känner mig duktig i alla fall. .. Jag har inte tagit något från mina sparade pengar alls. . Klarar mig på min lön som jag får och när jag betalt hyran åå de, men visst ett par tusen till i månaden skulle ju inte skada. .
Men jag klarar mig mer en vad jag trodde innan jag flyttade för då var man ju så nojig om man skulle klara sig eller inte och om pengarna räcker osv, men man får lära sig att hushålla me pengarna och snåla vissa dagar och framförallt tänka på vad man gör med pengarna.. ... Det är nyttigt att bo själv. . man lär sig verkligen vad allt  kostar åå de, men ibland önksar jag att jag bodde hos pappa he he samtidigt som jag mest skojtänker om de för man är ju vuxen nu  och ska klara sig själv. **LER**  kan ju inte bo hos pappsen hela livet. ....

Nu ska jag hänga upp tvätten som är klar!! . .. Ha en trevlig dag. krama


... ...

såå förbannat skönt att det e fredag i morgon. .=) Det blir bara lugners i helgen efterson Linda är nästan pank och pengarna kommer in på måndag!!. . Och då ska jag och Sandra gumman hämta ut båtbiljetterna. .  tralllaaa snart är det kryssning och då blir det att röja på båten. .. Dansa natten lång, sjunga karoke och dricka massa goda drinkar och bara umgås och ha kul. . Kan det bli bättre ?? ?? nee tror inte de. ..  Längtar verkligen =) =)

kramizarr. . .

måndagkvällen. .

Har ni haft en bra dag ? Jobbade fram till kl tre ! Sen gick jag hem till pappa för att kolla om jag fått någon post. ..
Träffade sen sandra gumman. .. Vi gick till centrum och satte oss på cafet och prata och prata om allt och ingenting. . Och så ringde vi och bokade in buffe på båten. .. Den är ju så god buffen, man får äta och dricka hur mycket man vill mumsigt *ler' Sen gick jag hem till syrran på vägen hem för att hjälpa henne med hennes dator . .. Den har blivit  lite knasig. .. Och sen gick jag hem . . . full fart !!
Har precis ätit en baugett och druckit varm chocklad . .. är lite trött så det blir nog sängen snart :=)
sov gott alla. . ..


........

God morgon !

Ska snart gå till jobbet.  uscha vill inte. . vill lägga mig i sängen och sova. . =( 
Men hoppas dan går fort. ..

Nu måste jag gå till jobbet.. Ha en bra dag alla Kram. .

Söndag...

Hello!

Kollar på Bingolotto ha ha ! Men snart börjar Beck som jag tänkte kolla på. . I dag åt min syster och alla barnen middag hemma hos mig. . Mycket trevligt och full fart på ungarna som vanligt ! =)
Vad gjorde ni igår da på alla hjärtans dag ? Jag jobbade och det va ganska mycket folk på jobbet, tänk om det kunde vara så jämnt där .. Såå denna helg känns inte som att man har vart ledig något. .
Måndag i morgon och ny vecka igen. .
Den 28 blir det kryssning med vännerna Sandra och Fredrik.. Ser verkligen fram emot det.  Va ett tag sen vi umgicks och så var det ju ett tag sen man åkte båt såå det ska bli skojigt de =)

nu skall jag kolla på beck ! Ha en trevlig kväll. . Krama=)

Torsdag....

              


*Simon
*Linus
*Moster Linda...

Vaa hemma hos syrran i tisdags och full fart var det på ungarna...  Händer i helgen da ???
Jag ska bjuda min syster hennes sambo och alla ungarna på middag på söndag  tänkte jag .. Vi har bestämt att  vi bara ska ta en fika, men jag tänkte bjuda dom på middag istället såå det kanske är bra om jag ringer och säger de he he .
annars vet jag inte vad som händer  i helgen.. det blir nog bara lugnt. .. Tyvärr så är det ju plånboken som avgör lite vad man kan göra och inte göra..
Usch vad trött jag känner mig.. .. Vet inte varför.. Det har vart otroligt lugnt på jobbet i dag och det har de vart dom senaste veckorna vet inte vad som har hänt men något är de. .. Vänder det inte och blir bättre snart så lär man ju inte jobba kvar där så länge till, men känner endå att jag vill göra något annat.. .
Tänkte söka lite andra jobb. .. . Lika bra att börja göra det nu så att man inte står arbetslös den dan man inte får jobba kvar där jag e nu. .. Skulle aldrig klara av att vara och bli arbetslös skulle bli tokig.....  Fick reda på i dag att kocken på jobbet kanske ska flytta till Thailand i juni eller juli . =( Tråkigt om hon ska de.... . . =(

nu ska jag börja me maten snart tänkte jag =) ha en trevlig kväll.. ...


en tröötter

är vad jag är i dag..  full fart har det vart. . Ringde och gjorde en felanmälan på kylen , men electrolux kommer inte förns på fredag och fixar den. .. . såå jag får klara mig utan den. Okej den är inte helt pajj, men nästan i alla fall...
Gick hem till pappa efter jobbet för att kolla om jag fått någon post, väntar ju nämligen på mitt trådlösa modem osv, men inget hade kommit och mycket kostigt tyckte jag så drog iväg ett sms till henne som ja ska ta över bredbandet av och frågade om hon hade skickat det till rätt adress, men nää det hade hon inte gjort så paketet har skickats tillbaka till norrland... Iretterande faktiskt.. men förmodlingen har jag det innan helgen nu i alla fall..
Skulle ha träffat sandra i dag trodde jag, men det vart inget. . och varför vet jag inte !
I morgon ska jag nog gå hem till syrran efter jobbet och busa me ungarna lite .. Va ett tag sen jag träffade dom nu..

KRAMAR


Söndag...

         
                           


**Jag, Linda och Sandra på kryssning 
**Jag och sandra på båten 
**Jag och Linda på båten
**Jag och sandra på Cinderella 
**Min lillebror Jonas
**Min lillebror Joakim
                                     

Söndag igen usch vad helgerna går fort.. När man kommer hem i dag och öppnar kylskåpet så är allt i kylen fryst asså kylen har blivit en frys helt enkelt såå det är fel på den så ska ringa och felanmäla den i morgon.. .
Händer det något skoj i veckan da ? Jag har inga planer alls.. jobba åå jobba som vanligt.. Träffa en tjej kompis i morgon simma nån dag i veckan och gå och hälsa på syrran nån dag..

Nu ska ja kolla på tv ha det såå bra kramar


lördagkväll....

         
     


*Linus
*Jag hemma hos pappa
*Jaagg
*Mina goa vänner Linda O Stefan
*Pappsen min.. som betyder allt för mig
*Mosters goa killar


Och en har man inte tagit sig igenom duschen.. Har verkligen varit en slappar dag,
men ibland är det skönt att bara ta det lugnt, men det händer ju inte ofta när det gäller
mig en rastlös människa helt enkelt..
Nää nu ska jag göra lite nytta ..

Ha en trevlig kväll pussss


tjohoo...

Vad gör niii ? Jag har suttit  framför datorn sen i morse.. snacka om datanörd ha ha .. Jag känner mig så himla seg och trött och det tråkiga vädret gör det ju inte bättre heller, men en dusch kanske skulle hjälpa vem vet ..
Det blir nog bara lugnt ikväll.. Wallander kommer ikväll på tv4plus så den ska man nog se på..

nää nu ska jag ta mig en dusch...
Ha det bra  pusss


torsdagkväll. . ...

Trivs så bra i lägenheten ... och allt är på sin plats , men det är lite småsaker kvar som måste inköpas, men man får ta en sak i taget . ... 
ett städfreak har jag blivit i alla fall och jag älskar helt plötsligt pannkakor som jag innan inte tyckte så mycket om ha ha. ..  dammsugarn är framme var och varannan dag. ...  Man upptäker saker om sig själv som man inte viste eller kände till innan. ... osv.  .. Det är otroligt skönt att bo själv. . Första veckorna kändes det konstigt och lite ensamt i alla fall när man skulle sova .. . Låg alltid i sängen och lyssnade på en massa konstiga ljud som hördes i lägenheten ha ha . . men det finns ju inga spöken juuu , men nu har jag vant mig och trivs som fisken i vattnet .....

Har hänt på sista tiden da ? ??? Inge speciellt faktiskt.. jobbat åå jobbat åå jobbat. ...
Hade en inflyttningsfest för ett par veckor sen och det va riktigt trevligt. ...

nu ska jag kolla på tv... . och dricka min smoothis som jag gjort =)
ha en trevlig kväll. ..

RSS 2.0