Tisdag.... =)

Nu har ja beställt fina kläder på ellos.se  ! Handlade för 1000 kr ungefär..  Fick ganska mycket för de . . 3 piketröjor, en vanlig t-shirt ... En huvtröja och lite underkläder. . . Vaaa massa rabatt.  he he . . 
   Kul mee lite nytt. ....
Nu ska jaa borsta tänderna och sen sova. . I morgonbitti ska jaa ut åå gå så det blir att gå upp halv sju..  . I morse vaa ja slarvig och  gick inte någon promenad, ville ligga kvar i sängen .. . ...

sov gott. .. ...

Måndag..

Gick upp halv sju i morse och tog på mig mina kläder =) Och gick ut och tog en promenad på en timme. . . Duktig jag e va ?? Stolt över mig sjäv att jaa gick upp ha ha ... Och ska göra de i morrn också. . Varje dag förutom på helgen då såklart... . . Riktigt skönt vaa de...
Och på jobbet så va det lugnt i dag . .  Och det lär nog bli de hela veckan också ..  )= Sååå tråkigt.. !!!!!!!!!!!!

Kom hem för ett tag sen ..  Har vart hos Linda åå Stefan eftersom han fyller år i dag. ... Drack kaffe och åå bullar åå kakor och oj såå goa bullarna va. . Hans mamma hade bakat dom, har nog inte ätit några godare. . Grymt goda va dom =)=) Viii har börjat umgås mer nu känns de som och det är sååå kul för ni är grymt goa och roliga människor . . . =)
Snart börjar Beck som ja tänkte se på och sen blir det nog sängen.. . ...

hej,svejs.,.... . .

15,59......

Kollar på unga mödrar på tv och man blir inte sugen på att skaffa barn direkt. .. . he he ! Inte en i alla fall och man måste ju hitta den där goa killen också som man vill skaffa barn meee.. . . =) =)
Beställde kkläder igår på ellos.se  !
En tröja som kostade 179 och den kosta egentligen 600 och så beställde jag en bh och så fick jag ett påslakanset på köpet .. . .
Jag handlar ju aldrig kläder längre ... Ska rensa min garderob nån dag och inköpa mig lite nytt. . . =) =) 
      
ååå såå trist att det är måndag i morrn . .Kommer säkert va helt dött på jobbet denna vecka också .. usch vill inte jobba ..

Vad har ni för planer denna vecka da ??? ??

Jag har inga planer alls förutom i morrn ska man hem till Stefan eftersom han fyller år =)
annars vet ja inte va som händer denna vecka. . . hälsa på syrran nån dag, draa in till stan åå kolla lite .. .

SÖNDAG !!

Usch vilken huvudvärk jag har .. ..Har tagit en Ipren och druckit kaffe får see om det hjälper. . Låg och vilade i en timme förut såå skönt. ... =)
Ska väl börja laga mat här om nån timme får see vad det blir för gott. ..  Sen kanske man går ner och hyr någon bra film. .
får seee.. . 
Vaknade vi halv tio i dag och gick ut och tog mig en promenad. . I morrn ska jaa ut och gå innan jag går till jobbet får se hur det går he he .  . Måste gå upp runt halv sju då om ja ska hinna ut och gå i en timme.. 
Men klart jaa grejar de. . 

Usch hoppas huvudvärken släpper snart .. . 


krama

20,41...

FREDAG

Skulle ha jobbat kväll igår, men chefen saa att jaa kunde gå hem kl tre. .. Jag tyckte ju försig att det va skönt att få gå hem kl tre en fredag. . Det vaa länge sen, men hade ju kanske hellre jobbat också mee tanke på pengarna, men, men ..
  Jaa är less på de att han gör som han gör såå ja orkar inte ens bry mig längre även fast jaa gnäller såå mycket om de .. Såå gick hem till pappsen en sväng och hälsade på. . Och hämtade ett par kataloger som ja hade fått ifrån Ellos Och Hm och jaa såg lite i ellos katalogen som jag ville haa. .  =)=) . . . Tycker Hm inte har sååå fina kläder längre. . Vet inte. . Dom hade finare kläder i ellos katalogen. . . :P:P
Ja nog om de. ..  Vaa hemma till halv fem ungefär och kl 6 så kom Linda över och vi käkade middag ihop. .Köttfärsås mee spaghetti åå såå gott det va =) Sen gick vi till Godissvampen och hyrde den nya Wallander filmen och köpte godis till såklart..
En riktig trevlig kväll. . . =)

IDAG LÖRDAG

Vaknade mee tuppen i morse runt åtta hehe. .  =) Pigg . . . Tog på mig kläder och gick ut och gick en rask promenad på en timme. . . Såå duktig såå känner ja mig. .  Tänkte försöka gå en promenad varje dag innan jaa går till jobbet. .
Gå upp runt halv sju och ge sig ut..  Bara gå upp en timme tidigare åå det är j u inte hela världen. . 
   Sen tog jaa mig en dusch när jaa kom hem och åt frukost .. Sen kom Linda åå hennes killkompis och hämtade mig på moppe i centrum he he ..  Och iväg till Haninge. . . Och jaa köpte en present till farbror Stefan eftersom han fyller år på Måndag, men jaa kan inte skriva vad jaa har köpt eftersom han läser denna blogg . . . =)=) 
  När jaa kom hem åt jaa middag och det vart gårdagens mat ha ha . . . Köttfärsåsen vaa godare i dag. .

hej , svejs. .. 


.................

Snart ska jaa träffa Linda å hennes killkompis Stefan .. !! Ut och åka moppe ha ha !!! Lite kul. .

skriver mer senare !!: . .

hej svejs. . .


torsdag. . .....

I morrn är det äntligen Fredag ! Denna vecka har endå gått rätt såå fort tycker jaaa. . . även om det har vart jätte lugnt på jobbet !!!

I dag har jag vart åå storhandlat. . Jag älskar att gå åå handla vet inte varför !!!. . . Handla de man vill äta åå de man e sugen på. . . Ingen annan att rätta sig efter direkt ha ha ...  Det är underbart !!! =)
Såå det vart massa mat, åå massa annat som behövs . . Såå nu är det gjort , känns skönt..  .
Jag har vart jätte dålig på att stor handla !., men nu måste jaa börja me de. .  Det blir ju dyrt att handla var och varannan dag. . Såå det är ju bättre att handla hem mat å det för flera dagar . . . .

kramar.. ...

nu ska jaaa dricka teee. . . =)

hej svejs . .

22,12

Kanske ska ut den 8 augusti.. !!! mee Jessica, Linda å Sandra..  Inte 100 bestämt en, men det verkar som de. . .
Kul,kul. .. .

=)

onsdag..

Och snart är det helg såå skönt. . . Ska passa lilla Amanda och Julia i helgen. . =) Syrran å hennes Kille ska ut åå roa sig , men det är dom värda. ... :P

I dag har det vart den lugnaste dagen på jobbet hitillS. .  Såååå tråkigt. . .. Helt dött.. . . Jag har mer vart i köket åå hjälpt kocken dom här dagarna. .  Tycker inte om att laga mat direkt, men hacka grönsaker åå de är kul. .  Såå jaa e framme direkt åå hjälper till om de behövs ha ha .. Nästan såå att ja tar över jobbet =) =)
Man blir ju rastlös om det inte händer något juu. . .

Tog mig en timmes promenad efter jobbet, men gick först hem åå byte om. . Sen tog jaa min runda som ja brukar göra när ja går ut åå går. . .. Riktigt skönt faktiskt. . 
Och nu ligger jaa här hemma i soffan och segar . .  Och det händer inte så mycket mer här förutom att jaa måste äta någon middag, men jag är inte så hungrig ...

Och i morrn får jaa lön alltid kul !!! Men nu måste jaa hålla i mina pengar lite .. Inte slösa såå mycket. .
   Nästan försöka spara  lite ..


hej svejs.. ..


tisdag......

Har kommit hem för en stund sen.  Åkte hem till Linda å Stefan efter jobbet... .. Det va trevligt de:) Vi lagade mat,  Klyftpotatis me fläskfile som Farbror Stefan hade marinerat i en snabbmarineringsburk , jaaa kommer inte på vad det heter.. . . men det tar bara 10 minuter och sen är köttet marinerat å klart och det vart riktigt mört åå gott. . . 
     Och såå hade vi bearnaisesås och en sallad till. . .

Det vaa helt dött på jobbet i dag meee. . . . .. )= såå tråkigt. .  .
   Ska snart sova är trött åå slut i huvudet. .





BARA VÄNTA .. . . MEN HUR LÄNGE SKA JAA DE ?? ? . . ..
MEN I MORRN HAR HON FÅTT BREVET . . ..


sov gott. . .

Måndag...

Första dan på jobbet och det kändes bra att komma tillbaka, dom vart så glada att se mig, men otroligt lugnt har det vart , men det är ju inte så konstigt det är ju semestertider fortfarande !
Gick hem och byte om efter jobbet och sen gick jaa ut och tog en långpromenad. .

Jag har skrivit ett brev till min MAMMA . .  Jag förväntar mig inget svar utav henne, men jaa kände att jag ville skriva av mig och tala om för henne hur ja känner osv. .  Skulle bli mycket förvånad om hon hörde av sig, men det e klart helst av allt vill jag ju de. .. Såå det är bara vänta och se. . Det skulle vara såå skönt att få träffa henne åå prata och reda ut allt och jag vill ju ha svar på alla mina frågor som jag har varför och vad. . ? Varför det har blivit som de blivit mellan oss osv. .
Hör hon inte av sig så får jag leva me de. . .  Men människan måste ju haa känslor för f*n. . .
Jag laa brevet på lådan i dag så innan helgen bör man ju hört något tycker ja, men, men ....  hoppas....

Du är min Mamma. .
     Jag behöver Dig
Har alltid undrat varför det är som det är mellan oss. . .
Varför du inte bryr dig eller har brytt dig

Men det är aldrig försent att ta kontakt. .  Såå ja hoppas du hör av dig .. 
   
    Jag vet ju vad du bor som sagt, men vågar jaa åka hem till dig och plinga på ?? ? Vet inte....)=

        Det vart ett väldligt långt brev som ja skrev till henne. . 

I morrn ska jaa hem till Linda och Stefan och mysa hehe .. Åker ditt efter jobbet direkt. . Blir trevligt de =)








Men min pappa är bäst .. Det kommer han alltid att vara ... =) 

Söndag.. .

Och i morrn börjar jobbet igen da, men det känns Ok faktiskt !!  Ska kolla på en film här snart och sen blir det sängen. .   
   Känner mig ganska såå trött .. Vart inte såå jätte mycket sömn i natt känns de som. . 
Men det vaa trevligt igår ! Grillade åå drack som vanligt ha ha . . . Och jaa Badade . . . Och fiskade i dag och fick upp två små abborar .. 

Lite bilder .. =)

                      




*Jag Badar och det vaa ganska skönt i vattnet 21 grader =) 
   ** Två Abborrar 
** Jaaaa igen .. . ..
     
  

fredag ...

               
         LINUS                      SYRRAN O HENNES KILLE            SIMON

                   
                                                                     PAPPA, SUSSIE O AMANDA
   PAPPA O LILLA AMANDA



Lite bilder från i dag .. . .. 

Nu ska jaa kolla på tv och bara slappa . ..  Ha en trevlig kväll 

Kram
       

fredag äntligen =) !!!!

Vaaa härligt väder det är ute , då blir man glad och på bra humör. ... Hoppas det håller isig hela helgen bara =)
Jag håller på och städar lite här hemma och har slängt in en tvättmaskin och bytt sängkläder och vattnat mina tre stackars blommor dom enda jaa äger ha ha !!  Men dom lever en i alla fall.. .. 
Ska ta en dusch snart och gå ner till jobbet och äta lite lunch hade jaa tänkt .... =) Sen är det ju kalas kl tre som sagt. .
Och fy i natt när jaa gick på toaletten så va det en äckling spindel på vägen och jaa avskyr spindlar , dom är så äckliga me sina långa tunna ben neee usch ... Och jaa dödade den inte såå nu vet jaa inte alls var den e . . .


ha en trevlig dag


................

SOV GOTT. . ..

JAG BARA ÄLSKAR ATT SOVA I MIN SÄNG. .. DEN ÄR SÅÅÅ HIMLA SKÖN. .  :P:P:P

HA EN TREVLIG HELG NU . .

DET SKA JAG HA. .. JAAA LOVAR =) HE HE



Jaaaa =). . ..


torsdag..

Jag är kokt som en fisk. . Vaa och badade och solade igår på eriksdalsbadet me syrran åå ungarna..  Och jaa smörjde ju självklart inte in mig såå har bränt mig som f*n. . . Och det gör Ont kan jaa lova, men ,men man får skylla sig själv. . .

Träffade Linda i dag. . Åkte in till Stan och gick runt och kollade, fikade ååå de. . . Mycket trevligt. .  Vi borde träffas oftare tycker jaaa.. ... =)
I morrn är det kallas hemma hos pappsen. .  Jonas ska firas, han fyller år i dag . .. . =) Och på lördag fyller Simon år .. . Massa kalas mee bullar ååå de . . Från O mee måndag såå är det slut me att äta massa skit...
Jag har ju velat om jaa ska skulle vara ledig nästa vecka eller om ja ska  jobba ,men jaa jobbar som det e sagt.. 
Behöver ju pengarna såååå. . . Ska till jobbet i morrn tänkte jaa och äta lite lunch och hälsa på !!.  .. =)
Sen ska jaaa ut och Båtluffa på lördag mee trevliga människor åå kanske festa lite hehe . .  ..  Och sova  i  båten. .
vaaa ska nii göra i helgen ????. .

Nu ska jaa sova snart! Men ska ta en kalldusch först . .
Stor kram


Jag å Linda studenten 2006 . .


tisdag.. .

Och snart är denna dag slut. .  Nu tycker jaa dagarna går lite väl fort. .. Redan onsdag i morrn ju . )=
   Vaknade sent i dag mee såå himla skönt. .  Men jaa hade faktiskt ställt kl på elva så hade ja inte gjort de hade jag nog sovit längre he he , men man kan ju inte sova bort hela dan heller. . 
I dag va syrran, Amanda och Linus hemma hos mig. . Jag och lilla Linus bakade en sockerkaka och den vart supergod kan jaaa lova. . Ska ta me mig den till pikniken i morrn för då blir det eriksdalsbadet. . . Det blir trevligt de. . .
Hoppas vädret blir bra också som den verkar , men man vet ju aldrig me vädret .. Annars får vi bada inomhus. .

Har nii några roliga planer annars  ? .. . . Ska träffa Linda på torsdag tror jaaa. . va ett tag sen vi träffades.  Fika och snacka lite skit hehe . .. =)  Sen är det kalas fredag och lördag . .  Så full fart . .. =)

Mina mål som jaa vill klara av, men, men

Betala av mitt lån innan året är slut. .
Sätta igång och träna
Fixa en annan lägenhet . . .
Fixa ett annat jobb

Jaaa får see hur det går ha ha . . .

Träna är ju inte såå svårt egentligen , det är ju bara att köra på. . .
Betala av lånet kan ju bli lite svårt ..  .  Såå måste ju fixa ett exstra jobb elller ett jobb mee bättre lön. . 
Och fixa ett nytt jobb är ju inte de lättaste heller, men, men... 
Och lägenhet jaaaa !! det e ju lite svårt de me. .

Oj nu måste jaa börja laga mat ha en trevlig kväll . ..

Och nu har jag fått snurrr på hur man bräner på min dator så jag har bränt en skiva till syrran mee massa bilder på ungarna  =)


Måndag....

en tröttis är jag nu så snart blir det sängen. Kollade klart på beck f ör en stund sen .
     I dag sov ja hur länge som helst. Vaknade kl halv tolv och jaa  hade nog kunnat sova längre en sååå hehe , men så skönt det va att få sova ut verkligen =) Sen hälsade jaa på syrran . .=)
   Linus, Amanda och hon kommer hem till mig i morrn och vi ska baka lite .. En sockerkaka typ .. =)
   Nu är det bara en vecka kvar tills jobbet kallar igen och tro de eller ej , men jaa har verkligen inge lust att jobba. .. Skulle vilja vara ledig ett tag till .. Tycker veckorna har gått så himla fort .. Men ja har haft grymt trevliga veckor. Och den mesta dels av tiden har jaa tillbringat i skärgården med trevliga människor =) Första veckan va nog den bästa  =) :P:P
  Men fy vad man har ätit och druckit alkohol under sin semester .. Och det är de slut på när man börjar att jobba. ...
då är de dax att börja träna ut åå gå eller nåt får seee ..

Och nu blir det sängen

Sov gott . ..


....söndag igen. ..

Nu har jaa kommit hem , har vart i skärgården i några dar. . Och jag är helt slut så tänkte sova snart . . Och ni ska bara fatta hur skönt det ska bli att få sova i sin egna säng. .. Har inte sovit såå jätte bra dom senaste nätterna såå i morrn ska jaa sova  tills jaa verkligen vaknar !!!!

skriver mer i morrn kanske.. .

Sov gott. .. 

tisdag...

Är grymt trött, har inte sovit så jätte bra i natt plus att vädret är ju inge vidare heller...  Så det blir bara en lugn kväll hemma .

Simon sov ju här i natt. .. Vi va ju på bio igår och såg Ice Age 3 Den va kanon bra och rolig och Simon skrattade ett antal gånger :)
Vi åkte sen hemåt och gick på Mc Donalds och sen gick vi till Morfar och hälsade på . Det va trevligt de. ..
Ett riktigt mysig och trevlig dag me lilla Simon ...

Några bilder från igår ..

                 
Simon på bussen                        På Biografen                          Vid Mc Donalds


01,32

Oj kl är redan halv två, men jaa känner mig inte såå jätte trött faktiskt !!! Dom senaste kvällarna har det blivit ganska såå sent ... men, men man är ju ledig så det gör ju fakiskt ingenting. ...
Men kanske ska försöka sova nu så Moster är pigg i morrn när hon ska passa Simon. .. =)

natti,nattii.

kram på er :P

söndag ......

Redan Söndag och två veckor har man kvar på semestern.. Dagarna går grymt fort.... I morrn ska ja och lilla Simon gå på bio och seee ICE AGE 3 Den verkar bra faktiskt .. Och sen blir det Mc Donalds.. 
Det blir trevligt de. ....

Nu ska jaaa äta .....

hörs.. ..


...............

sov gott.....

=)

           

Viii kollade på solnedgången ute på Utö såå fint va de =)=)


     

Jaa som sagt vi var överallt åå ingenstans !!! :P:P
Massa fina platser ...

   

JAG !!!!!

......

tänkte lägga upp några bilder ifrån första veckan på min semester då ja va ute i skärgården.. En helt underbar vecka som ja aldrig kommer att glömma..  Umgicks mee jätte trevliga människor åt god mat varje dag och självklart vart det lite dricka he he

                                                    

Har hur många bilder som helst ifrån denna vecka, men jaa orkar inte lägga upp dom.. Och det är inget att se heller ha ha :P:P
Men här är några bilder i alla fall

Ha en trevlig helg..

fredag...

Vilket åskväder det va i morse. . Jaa somna till i soffan och sen när ja vaknade så var det klarblå himmel såå konstigt väder. .. Men nu ska det ju bli svalare och ostadigare väder så nu är det slut på värmeböljan, men de kanske e skönt . ... Ja man klagar ju vad det en är för väder .
Hyrde wallander filmen i går SKULDEN men ja tyckte inte den va så jätte bra ... Lite seg .. !!!!
Får see vad som händer i dag. .. och i helgen vad ska ni göra ??

Här kommer lite fina bilder !!!

       

Lilla Linus hjälpte Moster att Diska så duktig såå =)


onsdag...

Vaa fort denna dag har gått tycker jaa.. Kl är redan halv tio snart och lilla Linus håller på och somnar. . Vi va och badade på flatenbadet i dag och det va inte så jätte kallt i vatten måste ja säga och de tyckte inte Linus heller..
Sen har vi vart i parken och lekt lite . ... Och han har hjälpt mig att diska osv. . så full fart har det vart ..
Och jaa känner mig ganska såå trött så det blir nog sängen för mig snart också .. Måste bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar

nattiii natiiii

RSS 2.0