lördag

Och oj såå söt lilla Tindra är som hon då ska heta=) .. Man glömmer bort hur små dom är när dom är nyfödda ....
Dom är så små att man inte vågar ta i dom, man tror att dom ska gå sönder, men det gör dom ju inte...
Vaa och simmade i en timme i dag efter att jag hade passat ungarna.. Det är verkligen skönt att simma..
Efter att jag hade simmat gick jag hem till pappa en sväng och hämtade lite post och såå fick jag med mig lite kakor  som pappa har fått utav jobbet och dom vaa riktigt goda =)
Ska iväg en sväng till Nacka forum i morgon och kolla lite.. .. Tänkte nog shoppa lite =) Och en simtur ska jag nog också hinna meeee.. . Har blivit helt såld på att simma.., men det e bra de ...
Nu ska jag vara lite social och trevlig mot min vän.  .
Ha en trevlig kväll. . .


                      


**Linus och lilla Tindra
*** TINDRA såå söt hon är
*** Linus och Tindra



glaaddddd

En glad Moster kan man säga att jag är.. Syrran fick en liten flicka bara för en stund sen. =) är sååå himla glad..
Sitter hemma hos syrran nu och passar barnen och dom ligger och sover.. . .

en stolt moster.. . .. .


........

Vill ha SEMESTER nu.. Har inga planer alls om vad jag ska göra på semestern.. Jag har funderat lite på att åka iväg utomlands i en vecka eller två typ dra på nån sista minuten, men , men..
Eller bara vara hemma i Sthlm, finns ju massa saker att göra här också.. eller åka till Göteborg.. Nee inge aning faktiskt... Men något kul ska jag unna mig i alla fall... Fick ju en ganska så bra slant tillbaka på skatten såå det känns bra.. *ler*
Perfekt innan semestern åå de.. =) såå bättre kan det inte bli..
Vaa och simmade i dag.. Har blivit ett simfreak hehe.. Blir nog en simtur i morgon meeee ..


......

Hur ska jag  klara mig utan dig i en hel vecka. .  ? ? Nog om de, jaa klarar mig hihiii..
Och en har min syster inte fått bebisen.. .. Vaa ju beräknat i fredags som sagt, men, men den kommer nog när som helst tror jaa såå då får man vara beredd, jaa måste haa mobilen på och haaa hemtelefonen nära sängen såå jag hör om de skulle ringa, men jag e ganska lättväckt av mig ...
Simmat i dag igen, känner mig sååå duktig. =) Och det ska jag fortsätta att vara . hehe ..
Ger man sig faan på något såå går det.. allt går om man bara vill sååå är det bara =) . . .


söndag)=

Är f*n drängförkyld och har ont i halsen.. Det kliar i halsen och ibland gör det ont i öronen, usch säger ja bara)=
Måndag i morgon igen. Denna helg har ju bara svishat förbi. . Simmade igår som kanske inte vaa så bra me tanke på förkylningen, men, men... Sen möte jag upp Sandra för att hämta Filip som då är en hund.. *ler* Han är så gullig sååå.
Han ligger på golvet nu och vilar.... Jag ska väl hoppa in i en dusch såå kanske man piggnar till. Sen ska ja ut och promenera mee Filip.

Hej svejs...

torsdag .

Precis städat klart.. Och har tvättat två maskiner, full fart! =) Vaaa och simmade i dag igen så otroligt skönt. .
Simmade ungefär 35 längder. . Det känns lite i kroppen kan jag säga. . )
I dag har jag mått bra faktiskt och känt mig pigg såå hoppas på desamma i morgon för då blir det att jobba lång pass på jobbet och sen är det helg skönt ..


onsdag...

Vaaa och simmade igår med en tjej  kompis.. Hade tänkt att gå och simma varannan dag typ =) Det vaa otroligt skönt att simma och sen basta på de, man kände sig som en ny människa efter. ....
I dag träffade jag syrran efter jobbet.. Vi tog en fika i centrum och gick sen och kollade lite i affärer och sen gick jag me henne hem en stund. .. Hon ska ju snart föda , på fredag är det beräknat ! =) Den kommer nog snart i helgen tror jaaa..
Usch mår inte helt bra. .. Känner mig konstig och det går upp och ner hela tiden.. .. ..  I dag kände jag mig lite snurrig och mådde nästan lite illa.. Det är något fel på mig )= Och jag bara gnäller och klagar hela tiden känns de som, ,men jag känner mig inte som jag gjorde förut innan detta hände... Jag känner mig trött, har ont i huvudet ibland, bara allmänt konstig, men som sagt det går ju upp och ner.. .. Men jag mår inte och känner mig inte som jag kände innan för typ två veckor sen ... Jag är inte den där spralliga Linda längre... 
nu ska jag kolla på Rent hus på tv 4 =) Ha en trevlig kväll.. Krama=)

Måndag-kväll..

God kvällers! Det gick rätt så bra att jobba i dag, men fasiken vaa trist det va, har inge glädje alls när det gäller att jobba just  nu.. vill inte)=, men ja tror lite att det har me att göra att jag har tröttnat på där jag är. . Ja trivs me dom som ja jobbar me och så, men de händer för lite tycker jaaa.. Det är inte så jätte mycket folk eller så känns det som de bara för att vi kanske är för många som jobbar, jajja vad vet jag ! Ledsnat har jag gjort i alla fall. . Håller på och småsöker lite andra jobb och har faktiskt fått svar på några som jag sökt, men har då inte fått något, men man får svar i alla fall och det är ju lite kul i alla fall. .såå det e bara söka vidare och inte ge upp. . Vill ha ett heltidsjobb med fast månadslön. =)
Vill jobba inom restaurangbranchen eller jobba me äldre människor. .. som typ hemtjänst eller personlig assistent.
Händer i veckan da ? ?? Jag har inga planer alls faktsikt, får ta dan som den kommer.. Jag ska nog bara ta det lugnt .
Men till helgen på lördag så  kommer pappsen och brorsan eller brorsorna hem till mig för pappas fru ska ha tjejmiddag såå då kommer pappa hem till mig och då blir det någon god middag och chips och godis kanske he he . ..
Ska bli trevligt de =).. ....

Nu ska ja kolla på tv . . Är ganska såååå trött såå det blir nog tidigt i säng ikväll..
Krama =)

Söndagkväll...

Är så trött på att vara trött.. Jag känner mig inte helt hundra frisk en, men ska göra ett försök att gå till jobbet i morgon och jobba som vanligt.. Det ska nog gå bra =) Vaaa en sväng i nacka forum i dag me Marita., men det va inte alls kul att gå omkring där... Jag kände mig mest förvirrad och blev bara trött. . Såå det vart inte en lång stund där nej.. Jag skulle kolla på ett par nya jeans, men får ta det nån annan dag. )=

nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla på tv och om drygt en timme börjar ju Beck =)
Ha en trevlig kväll alla..
Kramar

........

Vad gör ni ?? Jag sitter framför tv,n och kollar på melodifestivalen, undrar vem som vinner de hela. Jag har inge aning faktiskt. Jag har inte följt det sådär jätte mycket faktiskt bara kollat på det nån gång ...
farbror stefan och Linda va förbi mig en sväng förut ... Fikade och hade de trevligt =) Vi träffas ju iinte så ofta nu för tiden, vet inte varför egentligen har bara inte blivit såå, men det e alltid lika kul när vi SES =)
Jag tänkte nog åka dit en sväng i morgon för dom har lite saker som dom vill bli av me. . Dom flyttar ju nästa helg . .
*spännande*

Det är en hel del som man vill köpa .. massa nya kläder=) funderar på att unna mig de även om jag vet att jag egentligen inte har råd. men man vill ju ha  lite nytt.. .... plus att lite saker behöver jag faktiskt **ler** ett par jeans, ny jacka, lite tröjor underkläder så vi får se om jag slår till på de eller om jag väljer att gå i mitt gamla skit ha ha ha! . .
Har ju sparade pengar, men det kommer ju en sommar snart också som man kanske vill göra något roligt på.. ..

nu ska jag svulla lite chips mee dip **mums**


.....

usch och fy säger jag bara ! Mår inge bra. .  Känner mig konstig, konstig i huvudet !!. . . Det går inte att förklara vad det är och hur jag känner, men jag känner mig inte alls bra ! !(= . ....
Det är något som inte stämmer med mig bara.. Jag känner de !!!

......

Känner mig jätte konstig i kroppen... Mår inge bra !! Vet inte vad det är, men något är de. .

usch läskigt

Hemkommen ifrån sjukhuset. .. Åkte in igår förmiddags.  Det började me att jag gick upp som vanligt på morgonen åt en stadig frukost som då består av ägg, juce, macka, yoggi. .. Men jag kände mig lite konstig i kroppen, går inte att förklara hur, men det kändes som att jag höll på bli sjuk . .  Men jag gick iväg till jobbet som vanligt och började sätta igång att jobba ... Tänkte inge mer på de .. Men sen när jag skulle gå in på toa så vart jag helt plötsligt jätte snurrig i huvudet och det bara kom från ingenstans..  När jag gick ut från toan så satte jag mig innanför baren på  jobbet och yrseln vart bara värre och värre, sen är det bara helt svart.. Minns inge mer. Sen vaknade jag i ambulansen på väg till södersjukhuset. .  Vart massa prover och undersökningar såå vart kvar där. . Och fick åka hem i dag på eftermiddagen, men jag ska på efterkontroller. .. Kolla hjärtat åå hjärnan. . Dom proverna som dom tog på sjukhuset visade inge tecken på att det va något fel, men dom vill väl endå kolla igen och verkligen taaa reda på vad det är osv så nu kommer det bli massa spring hos doktorn . Och jag hade ju tydligen fått någon form av anfall också när jag svimmade . ..
Jag mår bättre i dag en vad jag gjorde igår men jag känner mig omtumlad eller hur man ska förklara!! känner mig ganska trött och har jätte ont i kroppen så är hemma och är sjukskriven veckan ut. ...
Hoppas jag inte svimmar eller något när jag e själv, de kommer man ju vara lite nöjig för nu . Inge kul om jag e hemma själv och om det skulle hända.

nu skall jaa kolla tv och ta det lugnt. .

helt såld.=)

fann det finns en låt som jag bara älskar såå j*vla mycket =) Jag blir helt till mig när jag hör den Hehe.. Han har så jädrans fin och härlig röst och låten e såå bra =) helt såld . . Men jag vet inte vad han heter som sjunger och försöker ta reda på de, men har inte lyckats en. .

hej svejs. .. 
nu måste Linda hänga tvätten och slänga in en till maskin urk såå tråkigt..
kramizzzzz


söndag...

Sitter och äter en kanelbulle och dricker kaffe. Såå gott så, men bullarna va lite torra , men sväljer man de meee lite kaffe så blir det super.. ..
Har ätit fläskkottlet med potatis och sås!. . . Slängt in en tvättmaskin, dammsugit. . full fart ...
Måndag i morgon igen. . Uscha för måndagar hatar dom.. )=
Ikväll kommer Beck som jag tänkte kolla på ! ... annars händer det inte så mycket mer i dag . ...

KRAMAR. ..


.....

God morgon =) Kanske man inte kan säga... kl är ju tolv redan hihihi. Vaknade halv elva i dag såå skönt att äntligen kunna sova länge annars brukar man gå upp vid halv nio , nio )= Och har precis ätit frukost..  nice =)

haaa en bra dag =) krama

trallallalaa

Du den där fina killen där borta. .. Nu vill faktiskt jag träffa dig =) **ler**  trööööttterr är jag nu.  Har nästan precis kommit ur duschen. . Och det vaa verkligen skönt att duscha måste jag säga. .
I dag har det vart full fart på jobbet för en gång skull i alla fall på luchen och fyy vaa folk det va ,  jihooo katastrof.
På eftermiddagen/kvällen har det vart gansla lugnt. .
Det går upp och ner de där .. ..
Men såå skönt att det e lördag i morgon och dåå ska Linda sova lääängeee . .. =)

nu blir det att kolla lite på tv och sen blir det sängen. . ! Sov gott alla..

...fredag....

God morgon.. . äntligen fredag i dag, men jag har 11 timmars jobb framför mig och det är mindre kul faktiskt. ...
Hoppas dagen går fort. =)
...... nu ska jag snart promenera till jobbet !!! . .  Ha en bra dag alla krama


torsdag. ...

Sitter hemma och degar. .. Har precis diskat av all disk usch fy åå bläää. .. Jag hatar att diska ! men nu är det gjort. .
Fredag i morgon igen... Just nu är det inge kul att jobba, har inge lust alls, skulle vilja vara ledig . . . Vet inte varför det känns så tråkigt. Om det är för att det inte händer något på jobbet eller vad det e har inge aning, men less är jag på det i alla fall. . .
Träffade syrran  i dag och tog en fika i centrum .. Hon är såå tjock nu och om två veckor är det beräknat att bebisen ska komma . ...

lite mera bilder ifrån båten =) . .  Och snart blir det kryssning igen. . Den 4april trallalalala . .  *längtar*
Jag , Sandra O Fredrik =) ==)

               


**** Passa dig trallallala full fart på oss
** Jag och den fina Håkan =)
**Jag och nån fin kille som jag dansade meee
**Precis när vi ska gå av båten. ..




tralllaalalaaa

God Kvällers. . tänkte lägga upp lite tokiga bilder från kryssningen.  =) Vi hade det enormt roligt. .. Vaa ett bra tag sen som man hade det såå kul =) Vi dansade och sjöng karoke. ., åt av den goda buffen. . träffade en massa trevliga människor och festade självklart järnet ha ha . . . Det är synd att dom 24timmarna går såå fort. . =( Men vi har redan planerat att åka igen ..  nån gång i april, maj hihihi. .. ..
Denna gång vaa man uppe länge i alla fall .. Jag brukar ju typ annars vara den som deckar först. . Men inte denna gång.. Vi gick väl och la oss vid fyra, fem på morgonen tror ja klockan va  så det vart inte många timmars sömn. . Jag och sandra klev upp vid nio och gick till frukostbuffen för att äta frukost. . Fredrik vaa såå trött och nog lite bakis såå han låg kvar i hytten och sov. ...
Efter frukosten gick vi till hytten , och sen när fun club öppnade såå var det full fart på oss igen..
=) Man kan ju säga att det va en aning segt att gå upp och jobba på måndag morgon, men , men. .....
Det vaa bara att gå upp och seee glad ut som man brukar säga.. När man väl kom till jobbet såå var det inte så jobbigt =) !!!

Här kommer lite toga bilder . ...

                                                         

*** Jag och Sandra på buffen. ..
**** Dricker =)
***Fredrik och Sandra
****
*****
Tokiga Sandra och Linda hihihi
****Den snygga Håkan. .  =))
***Sandra med den goda drinken *ler*
**Jag och Sandra . .

I Dag vaa Mona hemma hos mig. . Vi bakade kanelbullar och vaniljbullar .. Det vaa riktigt trevligt och bullarna vart jätte goda. ...
Har flera bilder ifrån kryssningen ,men dom går inte att lägga upp, dumma bilder )=
Nu ska ja kolla på tv.. Ha en trevlig kväll ... krama


RSS 2.0