21,49

I morgon ska jaa passa lilla Linus =) Ska bli kul de.. Han är sååå gullig. .. Mosters lilla kille he he
Vi ska åka och bada vid flatenbadet . !!! Och ha med oss god picknick och så ska Sandra mee och kanske hennes lillasyster Lina så det blir trevligt de ...

nu ska jaa snart sova..,

kram


En dag på Grönan... =)

är helt slut, kom hem ifrån grönan för ett tag sen !=) Har såå ont i mina fötter och ben. .. )= Men kul det hade vii..
Åkte nästan allt. ... Och den nya Insane och den va riktigt läskig, men tror vi åkte den fyra gånger. .. Jag och lillebrorsorna åkte runt kvart i elva och va framme på grönan runt tolv  och sen runt ett typ så kom Sandra. .=)=) Och sen va det full fart så jag är helt slut i kroppen.. Det vart väl typ en sju timmar på grönan så nu har man ju gjort grönan för iår ..


   
JONAS                           JOAKIM


              
DOM TILLSAMMANS     JAG Å SANDRA         SANDRA PÅ G :P:P:P

Jag å gumman.. Bästa vän=) kram på dig..


Från kryssningen .. Fin bild tycker jaa =) nee nu ska JA sova..God natt ....


fler BILDER från kryssningen !

               

JAG ...


23,31, sov gott. !!!

God kväll !! Oj vaa kl är mycket redan, men jag är faktiskt inte trött.. , men måste nog gå lägga mig snart =) Jaa känner mig helt kokt.. Vaa ute på sjön i dag och solade och badade, det va 21 grader i  vattnet riktigt skönt var det att svalka sig :P:P Och i morrn blir det grönan mee Gumms, och brorsorna ! =) Det ska bli kul de.. 
Va hemma hos syrran en sväng ikväll och hälsade på och för att ta kort på deras vagn som dom ska sälja... Dom är så goa ungarna !! Simon sa va fin du är Moster he he då blir man glad när en 5åring säger så och Linus bara sprang fram till mig ch gav mig en kram =):=) såå söta... Och Amanda bara växer. . Och Julia är så go hon också. .. Älskar er alla=)=)

Och kryssningen vii va på i fredags till lördags vaa mycket trevlig.. Vi hade det hur kul som helst =) Vi träffade ett riktigt trevligt gäng. . Spanade in dom redan i buffen jaa det är en lång historia ha ha .. Men vi umgicks sen me dom hela kvällen och natten lång ! Tror vi gick och la oss när solen började gå upp.. Så det vart inte många timmars sömn de dygnet. .. På hemresan handlade vi lite på taxfree, ja handlade bara cigg till två kompisar !!. .. Kristian åå Conny. .. Och så handlade ja några bacardi breezer och öl. ... Och Sandra sjöng karaoke på hemresan alldles själv det e modigt de..
Ja skulle aldrig våga göra det själv. .. Om jaa är skit packad så kanske he he :P:P  Men jaa hoppade över det helt att sjunga.. . Va ganska lugnt på drickfronten denna gång.. Klart man drack, men det vart inte så överdrivet och hemresan vart det inte mycket alls, men det är bra de ...

                           


FREDAG =) åå kryssning på G

I dag blir det ju kryssning för hela slanten kan ja lova.. Kul ska det bli .. =) Vii ska åka samma vanliga båt Cinderella he he . Ovanligt va ? Men dom har gjort om en hel del på båten så det ska bli spännande att seeee.. ..
Vii har ju bokat buffe kl halv sju och det ska bli gott .. Man får ju äta å dricka hur mycket man vill :P:P

Kram..  !!


torsdag..

Hemkommen ifrån Skärgården !!! Vill åka tillbaka trivdes såå enormt ! Så lugnt och så himla skönt och man kunde verkligen koppla av.. Och man träffade en massa trevliga människor. .. Alla är verkligen såå himla trevliga ute i skärgården =) men, men.. Inget varar ju för evigt som man brukar säga ...
Men en hel del finna bilder tog jaa. .. Såå får see när jaa orkar lägga upp dom.. .

I morgon blir det kryssning mee gumman och det ska bli kul de..  Dansa, äta god mat och ha skoj =)



Onsdag...

Oj så många finna ställen i skärgården vi vart på.. Utö, stora jolpan, nämdö osv.. En helt underbar vecka i skärgården.. Jaaa känner mig verkligen utvilad och pigg... Och det vart årets första dopp i dag å det va bara 14 grader i vattnet.. ! Inte så jätte varmt kan ja lova hehe.. Och i morgon blir det hemfärd, men skulle lätt kunna stanna en vecka till.. Vill inte hem.. Men ska på kryssning på fredag me gumms å hennes kompis Zandra så det blir kul de... En helt underbar vecka i skärgården som ja aldrig kommer glömma. . ! .. Jag har tagit en hel del bilder så lägger upp dom på bloggen när jag kommer hem. . Kram på er alla.

Måndag!

Är ute i skärgården fortfarande och det är så himla mysigt. Skriver ett längre inlägg kanske senare... Krama

Utö...

Tänkte blogga från mobilen och kolla om det funkar och det gör de ju he he ! Är fortfarande på utö.. Helt klarblå himmel, men det är inte så jätte varmt. . Det är verkligen härligt att va ute i skärgården .. Och vi ligger bredvid ett gäng och så himla trevliga människor .. Får se hur länge man är i skärgården,men hem vill ja inte en på ett bra tag. Nu ska ja va lite social. Ha det bra alla!

söt bild..


Semester..=)

Ja nu har man semester =) I fyra hela långa veckor..  Ska ut på sjön i morrn ju och fira midsommar ute på Utö och det ska bli mycket trevligt .. Nu är allt inhandlat mat och dryck, bara jordgubbarna kvar :P:P  En bra start på Semestern ..
Viii drar ju redan tidigt i morgonbitti typ vid Nio så det blir inge sovmorgon här inte )= Bara upp meee tuppen.. .
Och nu har jaa laddat min Digitalkamera såå bilder kan ni skriva upp på att det blir. he he !! !!

Nu får nii ha en SUPER mysig och trevlig Midsommar ...!!! !!  !

Vet inte när jaa kommer hem. .. Blir nog ute i ett par  dagar .. ! Och det sägs ju att på måndag skaa ju värmen komma eller det ska bli fint väder och upp mot 20 grader .. såå hoppas, hoppas på de..  Såå man kan sola lite och få lite färg och på sjön tar ju solen såå himla mycket . . Nästan för mycket .. Man bränner sig nästan även om man smörjer in sig, men, men ! Man får vara försiktig ..  

Stor KRAM

Här kommer massa fina Bilder=)

                

Hemma hos Syrran den 16 JUNI  




 


..............................

Kom hem för en timme sen ungefär.. . Har ju vart på Ica Maxi och handlat i Haninge och fyy såå mycket folk det va.. Helt sjukt mycket folk ! Men nu har viii handlat massa goda saker. .... !!! Lax, sillll, kött, potatis, grönsaker, osv. ..
En hel del vart de =) Nu är det bara spriten kvar ha ha ! Tänkte ta bolaget i morrn efter jobbet. ... 
Vii har  bestämt att vi ska åka ut till Utö och fira Midsommar såå det blir trevligt de. Jaa och Linda ska ju dansa runt midsommarstången ha ha de niiii, vi får väl see om vi vågar på att göra de ...:P:P
Men vi kommer nog att fåå en kanon rolig och trevlig Midsommar. . .
Längar till Fredag.. !!!!!

nu ska jaa sova...
Sov gottttt

17,18

Har precis Duschat, Diskat av den lilla disken som va, dammsugit och slängt in en tvättmaskin. . Full fart =)
Och snart ska jaa bege mig hem till Linda åå Stefan.. Vi ska åka och handla inför Midsommar ! Massa God mat. .
Lämnade blodprov på Vårdcentralen i dag...  Dom tog fyra rör. . !!! Men det är nog inget fel på mig .. Bara hjärnan kanske ha ha .. !
Vaa hemma hos syrrann igår och träffade dom goa ungarna och det är ju full fart på dom som vanligt..  Och Amanda bara växer åå växer. . Och hon somnade i min famn såå mysigt såå..
Tog lite bilder igår , men har inte lagt in dom i datorn en, men tänkte göra det ikväll. .. Sen lägger jaa upp dom :P:P
Jag måste nog köpa mig en hård-disk eftersom min dator är ju bara full av massa bilder åå filmer såå det kommer snart inte få plats mera. eller så får man radera vissa bilder, men jaa vill ju inte de =) ... Såå måste taa och  köpa mig de snart ..


Och nu jobbar man bara i morrn och sen börjar semestern !!! Oj såååå skönt det skall bli :P:P


MÅNDAG !!!!!!

Har precis kommit hem ifrån Pappa !! Åt Middag där åå de , trevligt de, men sina småsyskon fick man inte träffa eftersom dom va ju inte hemma.. Dom vaa väl mee sina kompisar.. Det är ju sommarlov för dom nu.. =) Har ju köpt en begagnad digitalkamera på blocket !!!! Den kostade bara 500 kr och en helt Ok kamera..
Såå jag har tagit lite bilder, men självklart nästan bara på mig ha ha ovanligt va...
Linda linslus som vissa kallar mig he he :P:P:P


                   
 
 
Jag åå jag åå jaaaaggg :P:P

Usikten från min Balkong.. !!! Vad grönt åå fin det är =)
Kissekatterna Maja O Bosse. .. Och Maja älskar skinka hon.. =)
Och Bosse älskar att sova. . ...
Min papps =) !!!!

Ha en trevlig kväll. ..

Och vet ni nu är det bara tre dagar kvar tills min semester börjar !!!!!!


20,32

Vad gör niiii ?? Här har det inte alls hänt mycket i dag kan jaa lova he he .. Har inte alls hänt något speciellt på hela helgen, har bara vart inne och  hemma hela tiden, men såå otroligt skönt att bara ha såna helger nån gång också och det händer ju aldrig typ.  Jo jaa va tvungen att gå ut en sväng i dag på eftermiddagen och handla hem lite, men annars har jaaa bara vart inne sen i fredags sen jaa kom hem ifrån jobbet :P:P
Det är faktiskt helt sjukt vad det regnar ute. . Det bara regnar åå regnar åå det tar aldrig slut verkar det som. .
 I morgon är det måndag igen da .. Ska nii göra  i veckan  ?
Här blir det jobb som vanligt, och i morgon ska jaa hem till pappsen kl fem. . Äta middag där och snacka skit ha ha ..
Träffas ju inte såå ofta nu för tiden. . Nee måste ju hämta post åå lite andra saker. .
Och såå ska jaa hälsa på syrran åå alla ungarna nån dag i veckan också tänkte jaaa. . Och Tisdag ska jaa ju till Vårdcentralen halv fyra. . Full fart mee andra ord, men det gillar LINDA .. :P:P Ibland såååå..


SÖNDAG...

Nee vilket dåligt väder det är.. Jag som tänkte promenera hem till pappsen en sväng och hälsa på.. Och hämta sovsäcken och lämna deras brödkaveln som är deras !! men jaa har inge lust att gå ut i detta väder så får see om ja går dit senare åå hoppas på att regnat har lugnat ner sig !! Annars får ja ta det i morrn.. .
Måste ju låna pappas sov säck eftersom jaa ska ut på sjön på midsommarafton och det sägs att vädret ska bli bra då.. Man kan ju inte tro det nu när man tittar ut ha ha ! Men det är bara hålla tummarna ... Men det är ju också mysigt att sitta i båten när det regnar. ., sitta där mee tända ljus, dricka öl, spela kort åå lyssna på musik och bara äta massa gott och höra regnet falla på taket på båten .. he he

Och snart är är det kryssning.. Jag , Sandra , hennes kompis Zandra och kanske Carina.. 
Bara ett tjej gäng.. Hur ska det sluta ? he he ..
Det kommer bli riktigt kul och viii kommer nog ha det hur kul som helst.. .


KRYSSNING DEN 26 JUNI =):P:P

Otroligt skönt nu jobbar man bara fyra dagar nästa vecka åå sen semester i fyra veckor :P:P



dummmma väder..

Nee fy bubblan vad det regnar ute .. Det har f*n regnat hela dan. . men,men man kan ju inte gör något åt vädret tyvärr. ...
Tänk om man kunde de =) Det hade vart bra..
Gick och laa mig och somna till i en halvtimme här för nån timme sen, men sen gjorde jaa lite kaffe och oj såå pigg ja vart nu he he .. Kollar på sjätte sinnet på tv4plus, men man har ju sett den filmen. ..

Lördagmorgon...

God morgon !!!

vaknade för en stund sen och det är helt sjukt att det fösta ja nästan gör det är att sätter mig vid datorn ha ha .. Jag är ej frisk :P:P I dag är ju vädret lite bättre det regnar ju inte i alla fall, men tycker att den lilla solen får ta och titta fram. .
Ska snart äta frukost tänkte jaaa .. Sen ska jaa städa av lite här hemma och sen får man se vad som händer !!
Funderar ju starkt fortfarande på att köpa mig en didgitalkamera.. Har ju sett en på netOnnet som kostar 1700 en casio och den är rosa precis som ja vill att den ska va hehe har blivit helt torsk på rosa av nån anledning..
Såå får see om ja köper den kan ju inte bestäma mig och jag vet ej varför =)

Nu är det frukost time. 
kram

20,44...

Vad gör ni ?? Jag ligger och kollar på Vi hade i alla fall tur med vädret igen. .... =) Den verkar bra ..  Har ätit jordgubbar och mums såå goda dom va .. Och nu trycker jag i mig godis , vaa gott det är när man inte äter det såå ofta..
Jag har slutat mee att  hålla på och småäta och äta godis åå sånt i veckorna. .. Det är inge bra man blir ju tjock ju ..
vad ska nii göra i morrn? ?
Jag vet inte en vad som händer .. Men tänkte gå ut och ta en promenad i morrn när jaa vaknar sen får jaa se va som händer och sker.  Hoppas vädret blir lite bättre i morrn )=

Nu ska jaa kolla vidare på filmen
kram..

08,11....

Jippiii äntligen fredag, hoppas det blir full fart på jobbet i dag meeee =)

Ha en bra dag
kram...


11 Juni.. =)

Snart blir det nog sängen för mig.Känner mig ganska såå trött.  Det har vart full fart på jobbet i dag mee och det är ju bra de =)=)  Tiden går ju så mycket fortare när det händer saker ha ha
Gick till Centrum efter jobbet och förde över mina pengar till mitt swedbank konto såå nu är det gjort. .
Köpte också ett par vita trekvartsbyxor på Hm och jag har nämligen spanat in dom länge så jag slog till och köpte dom man kan ju inte snåla hela tiden he he .. Jaa har nämligen blivit lite snål :P:P Nee har blivir ekonomiks tror jaa tsssss=)
Och så köpte jaa ett rosa linne till...
Jag går och funderar fram ååå tillbaka på om ja ska köpa mig en digitalkamera. . Eftersom jaa gillar att fota så är det ju schysst att ha en riktig bra kamera som tar bra bilder, jaa mena min mobil tar ju inte såå jätte bra bilder. . . Såå får see hur ja gör me de. . Det är ju inte så dyrt me digitalkamera, =)
Jipppiii i morrn är det fredag sååå skönt eller vad tycker niii ????

Nu blir det sängen sov gott
Kram

Nu jobbar man bara i en vecka till :P:P


torsdag...

God morgon

Det är så trist väder ute undrar när solen vill titta fram och när sommaren kommer.. Det är ju f*n som höst nästan
ska snart gå iväg till jobbet och såååå skönt att det är fredag i morrn !!!!..
Och sen bara jobba fyra dagar nästa vecka åå sen semester :P:P:P::P Börjar att jobba igen den 20 Juli. .  Chefen ska åka till kina såå jaa måste tillbaka då, men fyra veckor räcker att vara Ledig. .

Ha en bra dag nu
krama..

..............

Har ni haft en bra dag ?

Här har det vart sådär. . Det har vart full fart på jobbet nästan intill katastrof inge kul faktiskt )= Och kinakocken vart utskälld av Chefen och jag har aldrig sett chefen så förbannad nån gång .. Inte för att ja förstog va dom saaa eftersom dom pratar på kinesiska, men dom skrek åt varandra .. men , men nog om de ..
Hoppas på en bättre da i morrn  ..

Snart är det helg igen så skönt. . Har ni några planer ? Jag vet inte alls vad ja ska göra.. Det blir nog bara lugn och ro hemma .

nu ska ja kolla tv
kram


tisdag....

Jippiii i dag satt skattepengarna på kontot :P men dom ska ja vara försiktiga mee , men lite lär ju gå åt när man har semester såklart =)
Träffade Marita i dag i centrum efter jobbet .. Ja gick till Nordea för att ja skulle föra över mina pengar till mitt swedbank konto, men då kostade det 150 kr att göra en överföring och daaa det betalar ej jag , men då kunde ja få ut alla pengar i kontanter istället och gå till swedbank och sätta in dom ,men nää jaa orkade inte de plus att banken stängde ju kl fyra så ja skulle inte ha hunnit endå så får fixa det en annan dag ..

Rinde till Vårdcentralen i dag för att boka in en tid ..  Jag känner mig som sagt snurrig och konstig ibland så ska ner och ta lite blodprover . .. Såå fick en tid nästa vecka på tisdag kl halv fyra ..
Men ja blir ofta snurrig på jobbet såå vet inte om det har mee luften att göra där inne. Det är såå otroligt varmt och instängt där tycker jaa. . Men dom andra tycker inte alls att det e varmt så vet inte .. Ibland måste jaa gå ut och ta luft för att ja tycker att det e så varmt . .
I dag vart det kycklingsallad till middag såå gott mums . he he

Nu ska jaa kolla tv och snart är det sängdags . .
kram på er....


en gammal bild på mig, fy bubblan vaa ja ser ut ha ha


17,45

I dag är jag bara trött allmänt trött. .  bläää .. Man har såna dagar ibland. Och på jobbet va det helt dött. . Nu vill jaa bara ha semester och bara vara .. Slippa gå upp tidigt på morgonen och bara göra vad man vill och känner för och ta dan som den kommer. .. Men det är ju bara som sagt tio dagar kvar tills semestern ! Och sen är det bara att njuta av ledigheten och sen komma tillbaka till jobbet me nya tag och hoppas att det går bättre för restaurangen , men det tror ja ej .. 

Igår vaa Sandra hos mig. . Hon skickade sms och frågade om hon fick komma över och sova kvar =) Det vaa trevligt de. . :D

Orkar inte skriva mer!
 
hörs.. .

Har nii några planer för midsommar ? ?? Ska nog åka båt ut i skärgården. . Finns det något mysigare som att åka ut i sthlm skärgården , mee god picknik , god dricka :P:P , trevligt sällskap. . Och en massa glada och trevliga människor. . .
Kanske blir att åka till Möja. . får seeee .. Inget bestämt en till hundra . . Hoppas det varmt då såå kanske det blir årets första dopp , men det blir väl en svensk midsommar mee massa regn ha ha nee nu ska jaa inte vara sån. . håller tummarna på att det blir bra väder .  =)


ha ha


SÖNDAG !!!

Och så är det söndag och måndag i morrn igen .. Tycker denna helg har gått exstremt fort . Va i Fiskis igår och hälsade på. Det va ett bra tag sen som man va där så det va kul att träffa Kaj, Janne, Kristian åå alla :D
Och det vart självklart lite drickande eller inte så lite kanske he he .. Vart en hel del. . Vi satt hemma hos Kristian först .. Det va ju Internationella festen igår, men det va  ju inget att hänga i julgranen, inge bra alls. .
Vi gick ner till Emmis också, men där var det ju inget förändrat direkt, samma människor , samma personal he he , men det va kul ,men sen vart det fotboll på storbildstv och det va mindre kul.  . Jag gillar ju inte fotboll direkt !!

Ja det finns inte så mycket att skriva om gårdagen förutom att det vaa riktigt trevligt =)=)

Jag tog lite bilder igår, men inte så många alls.

         

 

Jävligt trevliga människor allihopa  och såå är det bara !!! =)


22,48!!

Jag ska nog sova snart tror jaaa !! Lite trött börjar jaa att bli och i morgon får man sova tills man vaknar och det är såå skönt att man slipper den dumma väckarklockan som ringer tidigt )= Bara få sova. ..

sov så gott =) Nu blir det sängen snart .


fredagkväll.. .. .

Vad jag är hungrig i magen , måste äta något har bara ätit lunch i dag ! Och man är inte så sugen på att äta thaimat två gånger på en dag .. Så ja brukar avstå från att äta middag på fredagar eftersom jaa då jobbar långpasss. . . Och då brukar jaa gå att köpa godis efter jobbet eller nåt som då inte e bra att äta istället för mat , men i dag vart det inge godis he he !

Vad ska niii göra i helgen ??

Jag ska till Fiskis i morrn mee två kompisar och träffa Kristian, Kaj, Janne åå alla he he .. Lite kul vaa ett tag som man vaa i Fiskis !! Det är ju Internationella festen där i morrn. Det blir dricka några öl och cider och sen kanske en sväng ner till Emmis ha ha .. Trevligt skall det bli i alla fall.. .

Bara 13 dagar kvar nu till semestern =):P:P

hörs...

God morgon !!!!

Snart ska ja bege mig till jobbet och hissen är avstängd här i porten och man undrar ju hur länge den ska va de. . Det är ju inte jobbigt att gå ner, men det är inte kul att gå nio trappor upp kan ja lova :P
Så skönt att det e fredag =) Får see va som händer i helgen .. Inte helt hundra bestämt en vad som händer eller så kanske det blir en lugn helg hemma får seee !!!!

ha en bra dag nu !

hörs...

torsdag....

God kväll !!!!

I dag efter jobbet träffade jaa Gumms, det vaa trevligt de =) Hon klippte håret och sen fixade jaa ett nytt leggg såå nu är det gjort och 550 kr fattigare vart man haha. . Och har precis vart nere och hyrt en film som jaa tänkte see nu som heter Donkey Punch
Den verkar bra =)

hörs.... .. bara 14 dagar kvar nu till semestern :P:P

 
Jag i glasögon he he

20,14=)

         

Va hemma hos syrran i dag och hälsade på !! Och full fart var det på ungarna som vanligt :) Lilla Linus har åkt på öroninflamation inge kul ... Vii åt hemmagjorda köttbullar som syrran gjorde och dom vaa riktigt goda :P Med potatis och sås och Lingonsylt .. !!!!
Jag har beställt super coola gardiner på ellos.se .. Som jaa tänkte haaa i sovrummet . :P Och så beställde jaa en ny badrimsmatta för den jaa har e ju såå liten .. Och den e inte såå fin heller.. har tröttnat på den ! . .
Och såå måste jaa köpa en vardagsrumsmatta också, men vet inte va det ska vara för färg bara .. the problems ..
Och så vill jaa köpa en nytt bord till vardagsrummet , jaa det e mycket man vill ha, men får ta en sak i taget ..
Gud skapar inte världen på en dag som man brukar säga :P:P

Nu måste jaa hoppa in i en dusch. . för det stinker thai om hela mig kan jaa lova. .
hörs i morrn kanske. ... dåå ska jaa träffa gumms och eventuellt fixa nytt leggg



Tisdag !!!

Vad gör ni mina små vänner ?? Jag har precis duschat dammsugit och slängt in en tvättmaskin.  Det finns alltid att göra här hemma he he =)
Ska laga mat snart tänkte jaa  ! Hemmagjord potatismos mee fisk :P:P Men vet inte jaa känner mig inte så hungrig . Såå får see hur det blir mee maten. Ska hem till Linda å Stefan om nån timme typ . Vii har pratat om att hitta på något på midsommar. . Såå vi ska gaga ihop oss och snacka lite skit och dricka kaffe :P:P

Nu bara 16 Dagar kvar till semestern ..

Trevlig Kväll på er  !!


Skattepengarna !

Ska man få pengar tillbaka på skatten så kan man få dom redan på torsdag eller fredag denna vecka om man har tur :P:P
Det stog de på deras hemsida :)

Nu ska jaa iväg till jobbet ha en trevlig dag . .
Kram

MåNdAg :P

FREDAG !!

Jobbade ju kväll som vanligt, men fick gå hem vid sju redan eftersom det vaa helt dött typ. ... Det går inte alls bra nu och chefen har ju dragit ner på timmarna för thaikockarna nu , men, men vad ska man göra .. Går det inte bra såå måste man ju dra ner nånstans, men han har inte dragit ner på mina timmar i alla fall åå hoppas han inte gör de. ! För dåå vet jaa inte vad jaa gör och ett nytt jobb är ju inte så lätt att få heller .. Men hoppas det vänder efter sommaren att det går bättre.. ..

LÖRDAG

Gud vaa skönt väder det vaa såå himla varmt. . Åkte ut på sjön, en kompis har köpt en båt och det vaa så himla mysigt att åka ut i skärgården mee piknik =) Jaa ville bada, men det vaa så kallt, bara 14 grader i vattnet .

SÖNDAG

Dåå spenderade jaa dagen på sjön också såå man har fått lite färg i ansiktet , solen tar ju så enormt när man är ute på sjön så det gäller ju att smörja in sig ordentligt . .

Såå det har verkligen vart en kanon helg mee lugn och ro =)=) 
 
Nu är det bara Tre veckor kvar till semersten. . *Längtar*

  
Vi åker förbi Cinderella Båten lite coolt faktiskt he he :P:P

Sov Gott =)


RSS 2.0