Sandhamn..

Nu är vi snart framme på sandhamn.:) de blir kul de. ... Vet inte varför men sandhamn är ett ställe ja verkligen ville åka till.. . . Här blir vi nog kvar ett par nätter. .. Och ska nog ta mig en dusch när ja kommer fram.. . . Eller ta en öl kanske. . Kanske vi drar till dykarbaren.. . får seeef* . Hoppas vi får plats me båten i hamnen bara. . . Detta kan bli grymt kul . . hörs .. Kramar. .

Strålande sol...:)

Vad har ni för väder ... Låter som att jag e iii ett annat land men de känns de som nästan he he.. här ii skärgården är de klarblå himmel och strålande sol.. Och in mot land är de en massa moln ser ja....:) Ligger på en handduk på klipporna och solar.. ... Iii dag är de första dagen som ja känner att ja kan koppla av eller hur ja ska förklara.. .. Nu känner ja att jag har semester:-). Kram så länge.. .. Nu ska ja sola vidare.. ..

Mellan möja och sandhamn

Vi åkte ifrån connys polare på förmiddagen igår och vi fick låna deras dusch innan vi drog. . så skönt att duscha... Men de var ju saltvatten så vete sjutton om man kände sig så mycket renare .. Men de var en dusch i alla fall.. ... :) vi åkte över till andra sidan där de fanns affär och restaurang... Vi handlade lite som behövdes. . Vi bestämde sen för att gå till restaurangen som fanns och den enda som fanns men jaha då hade köket stängt precis och dom öppnade igen kl 17.. . . Iretterande. . . Tillbaka till affären för då tänkte vi köpa potatis sallad me rostbiff men de fanns ju såklart inte.. . så någon lunch vart de inte.. Vi åkte iväg istället. . . Nu ligger vi på ett ställe mellan möja och sandhamn. . . Hur fint som helst är de. . Ja visst är de underbart att vara i skärgården .. Längtar inte hem alls. :) men de man inte gillar de e dessa bajamajor typ. . På nämdö har dom såna toaletter typ där de bara e ett jädrans håll rakt ner och ja får massa konstiga tankar i huvudet om att de ska komma ormar och spindlar och på de finns de faktiskt massa spindlar på riktigt som kryper omkring där inne . . Ja såg hur många som helst. Nej fyy. . man kan fann inte slappna av på såna toaletter inte jag i alla fall. . Nu vet ni de. . Och såna toaletter finns överallt i skärgården. . Kram

21,28

Ii dag tycker jaaaa dagen har gått ganska fort.. Men de har varit en underbar dag, varmt och skönt. . Skönare en igår i alla fall.. Och dom säger att de ska bli varmare i morgon:-) kan ju inte bli bättre. . Vara ii skärgården. . . Varmt och skönt och solen skinner.. ::) vii drog förbi en polare till conny ute på möja för han ville hälsa på honom så vi vart bjudna på rökt lax som han hade rökt själv hemma och me färsk potatis och sås till och iskalla öl och vi satt precis vid vattnet och såg solen börja gå ner... Riktigt trevligt de e sommar de. . . Nu ligger ja i båten och känner mig ganska trött. . Kommer nog somna snart. . Han prata om att basta ,men vet inte. . Kram på er. .

bada!

Nu skall de badas .. Årets första bad.. Där vi ee nu är de 18,4 grader i vattnet typ.. fann de måste man väl greja.. he he.. De åter står och ser... Men ja känner mig kokt som en fisk så ja behöver svalka mig.. Kram på er...

Mygg..

satan vad ja hatar dom där myggen.. Ja har en massa myggbett på hela kroppen tillomed på rumpan.. fan ta dom.. Fick alla dom igår ute på nåttarö.. Även sprayade vi in oss me myggspray men dom hittade ställen en då ... .. Nu e vi på nämndö..

nåttarö!

Vilken grymt rolig kväll vi hade igår.:) .. Vi drog upp till nåttarö krog för vi tänkte äta något me tanke på att vi bara delat på en pizza men de blev inge mat...:) vi träffade en massa trevliga människor som vi satt och snacka me.. Och de vart lite drinkar och öl.:-) men dom var usla på att blanda drinkar... Men de gick ner endå såklart:-):) och så hade dom karaoke och disco så de var ett himla drag här igår och me en jädrans massa människor.. Hela ön var bara ett stort party he he.. så kul.. Snart ska vi åka härifrån.. . får se var vi hamnar iii dag, kanske hamnar på en ny party öö.. Nej ii dag blir de lugnt.. :-):-). Men man vet ju aldrig ha ha. Krama

...

Vi åkte ifrån connys vänner på dan och de kom rejäla regnskurar och de åska och blixstra..Vi hamna iii nynäs .... Viii tog en dusch och handlade lite.. ... De var riktigt skönt att duscha ... .. :) :-) viii smet in .. De kostar ju egentligen att duscha vet inte hur mycket men conny såg koden till duschen och toan.:) men tror dom tar en hamnavgift.. fräkt va.?.. Vi handla sen en pizza och dela på till middag , inge middag direkt. Vi har massa mat i båten som vi köpte me oss när vi åkte ut.. Imorgon måste vi äta av de.. Kanske grilla.. :-) och stackars jordgubbarna som vi måste äta upp och dom måste nog ätas ii dag.. Nu är vi ute på nåtarö.! Vi kom precis .. Och här är de strålande sol..:-):-)

Seg..

God morgon.. Iii dag e man lite seg.. Och vädret ee inte hundra hundra bra heller.. Ganska molnigt.. Men de känns nästan lite skönt att de är de så de brända får lägga sig lite.. .. Imorgon ska de ju tydligen bli kanon väder och nästa vecka också.. .. så de e ju härligt.. Bara smörja in sig och lägga sig iii bikini och sola... :-). Se var vi åker ii dag känns som man skulle vilja ta en dusch .... Finns ju ingen dusch på båten direkt hehe.. Men till nästa helg har vi bestämt att vi ska dra till sandhamn på fredag åker vi ditttttt yes:-) kram så länge!

18.40

Jag ee kokt som en fisk!.. .. Har bränt mig.. Ja och conny e någonstans men vet inte vad stället heter.. . Men ja känner mig lite små full helt ärligt.. . Nu ska vi draa upp till skogen där hans vänner sitter och grillar.. Och nu blir de party .. . Semester i en hel månad .. Helt underbart.. . Men de känns inte som man har semester en men de tar väl några dagar att koppla av .:-) kram på er..

Midsommar

Uppe me tuppen var vi iii morse.. Hade ställt kl på halv sju men vi låg å drog oss till halv åtta ungefär.. ... Och fy vad varmt de var i båten när vi vakna . .. Vi tankade båten vid dalarö och ja hämtade ut ett par tusen så man har lite pengar på sig.. . Inte såå lätt att få tag i en bankomat ii skärgården... Och sen drog vi iii väg... Och nu är vi vid utö... Och de e några som badar, och de e bara 15 grader i vattnet.. Ja kände på vattnet men tror nog att ja väntar me att bada!.. De bara rullar in båt efter båt här hela tiden men vi ska dra vidare snart.. Ja skulle vilja dra till sandhamn men conny e inte så pigg på de.. Han säger att de brukar vara såå stökigt där på midsommar men vad fan he he.. Men dit ska vi men inte i dag då kanske... Blir nog notarö.. Vi får se vart båten för oss.. hörs senare kanske . Glad midsommar på er krama

Knas

Och där vart de två likadana.. :-) och nu bara ett hoppas ja.:)

ha ha

Har råkat uppdatera 14 samma inlägg typ. .. Och nu får ja inte bort dom.. Iretterande... .. Men men.. Skit samma.. . blogga ifrån mobilen e nog inte min grej .:-):-). nu e vi vid dalarö.. .

Ute och åker. .

Nu är vi ute i skärgården.. Men vi har inte kommit så långt.. .. Vi e på väg och ska tanka vid dalarö och sen kanske vi åker till härsö.. connys vänner ligger där me deras båt men får se om vi drar dit .. Ja känner mig i alla fall jätte trött och kommer nog somna så fort ja lägger huvudet på kudden.. . om man kanske ska ta sig ett glas vin, men då blir ja nog tröttare eller vad tror ni? Eller blir de tvärtom.. Nu e de faaaan semester.:-):-) kram på er..

hemma.. .

Nu ska vii snart draaa iväg .. .. Nu ee allt packat tror jaaa ... Är väl inte hela världen om man glömmer något !! 
     Måste hem till Conny innan och hämta lite saker åå de framför allt mat åå de som vii köpt. . Och jaa ska in en snabb sväng på coop och köpa en cd skiva som jaa vill ha :P Och såå måste jaa ladda på mobilen åå de såå den ee påladdad :D Jaa full fart .. Dee tar nog några timmar till innan vii eee ute ii skärgården, ... .. 
   

      Kram på er ! =) Vii hörs någon dag . ... ..


godmorgon!

Uppe med tuppen, .. . . :P Ååå nej tänkte jaa när kl ringde ii morse. .. :::P Jaa vill juu sova mera !  Men ii samma sekund såå kom jaa ju på att de eee ju sista arbetsdagen och sen semester och då var de genast mycket lättare att komma ur sängen såklart :D

Nu är räkningarna betalda .. Skönt åå ha de gjort. . . 

      Ska  nu fixa mig iordning för att traska iväg såå jag är på mödravården tills dom öppnar . .... .. Och hoppas på att det inte är mycket folk eftersom jaa börjar kl nio och jaa har inge lust att komma försent !!!


KRAM

krams!

Nu har jaa packat de mesta ! Och har nästan tagit mee mig hela garderoben om inte annat halva iiii alla Fall !.. .. .
     :D
Ska snart lägga mig och sova, ska gåå upp vid halv sjuu imorrn ! . . ... Ska ner till Mödravårdcentralen en sväng på morgonen innan jaa går till jobbet . ... . Såå ska vaa där till åtta :P
     Krams på er .. . .

Och sov såå gott !.. . .

    Vet inte om jaaa skriver något mer här nu på ett tag !    Kommer nog haa fullt upp imorrn när jaa kommer hem och sen draaaa iväg ... Men kan juu blogga ifrån min mobil .. :D Vet att jaa gjorde de föra sommaren .. .. .. 
   
    Men haa de såå bra alla goa människor :D dee ska jaa ha !

Bloggar när jaa får en sekund över ifrån mobilen .. . ..   =)


=)

I Dag har de vart hur lugnt som helst på jobbet,  . ... ! Och imorrn lär de nog vara lika lugnt om inte lugnare . .. Dan innan midsommar.. . Vet inte om många jobbar halvdag imorrn kanske . .  
   I dag kom gumms och åt lunch med mig ... Dee vaa trevligt de =) .. ....

Om man kanske ska taa och lägga in räkningarna åå de såå dras imorgon såå de ee gjort .. :P
    Och såå måste jaa tömma min kamera på alla bilder.. .. .

hej sååå länge :D

underbart !

Imorrn sista arbestdagen **
    Och semestern börjar **
Och Lönen Sitter på kontot :D

    Och kanske drar på ut på Sjön redan imorrn ** kan inte bliii bätte :P

Krams  =)




tisdag!

Iiii dag var jaaa iii Centrum mee Sandris gumman .. .. Vii kollade ii affärer ,  jaa handlade ett linne el vad man ska kalla de skit samma :D Lite cool var den i alla fall. ... Och Sandra handlade också, en tröja.. .. .    =) ´
   Handlade på bolaget ,, åå vii fikade och kollade iii affärer :P Krams på dig =)    

 ååå jaa känner mig tröött !!! !
Har börjat ååå lagt ihop kläder som jaa ska ha med mig .. . . Hittills är de mest bara linnen ååå kjolar åå kortbyxor typ. . Måste nog taa med några långbyxor och några tjocktröjor också och någon jacka . . .. . Man vet ju inte med vädret som sagt och de värsta ee ju åå frysa . ..  ...
   Jaa de kommer sluta mee att jaa tar med mig hela garderoben . ..  Som vanligt när jaa ska göra något el när jaa ska iväg :D Men nu ee de ju planerat att vii ska vaa borta ii två veckor såå dåå måste man juu haa ombyte för två veckor såå då blir de ju en del :P
   Helt Underbart bara jobba imorrn och torsdag kvar ! :D Helt sjukt underbart . .. . ....

Nee nu ska  jaa taa åå diska upp disken som finns !! !

   höres nog imorrn . ..

kram

handlat !

Nu har vii handlat de mesta ,bara lite små saker kvar att inhandla. ..  
   Och de mesta är ii båten som viii behöver . .. . .. Sååå vii slipper fixa mee allt samma dag som vii ska draaa iväg . .. . Vet  ju bara hur de vaa föra året vii skulle åka ut på sjön . ..  
    Denna gång ee deee planering .. . fattar nii :P:P


Conny har köpt Öl av en arbetspolare . ... ett par plattor . .. Här skall de supas :P
    Och imorrn ska ja till bolaget och handla lite, någon spritflaska och lite Cider . .. .. Vii tänkte köpa ganska mycket för att vii tänkte vara snälla och bjuda våra båtgrannar, inte för att vii själva ska dricka allt :D fattar niii väl ??? :P

Har sett en skiva som jaa tänkte köpa.. Med en massa bra sommarlåtar på :D 
    tänkte kolla om dom har den iii Centrum . .. åå köpa den :P

Nee nu ska jaa sova !!  är trött . .. 
  
     


måndag!

Jag känner mig stressad och upp ii varv . . Känns som man har massa saker åå fixa och göra innan man ska iväg på torsdag el fredagen, men de lutar mer att  vii drar iväg redan på torsdageftermiddag efter jobb åå allt :D
   Såå man redan ee ute på fredagen . . Vart vii nu ska åka ?? ? Dee vii inte ee hundra, hundra på en he he . .. ..
Men skärgården ee ju sååå underbar så egentligen spelar de juu inge roll bara de ee folk och lite midsommarfirande :P Men de lutar åt Nåttarö. .. :D  
   Ett ställe jaa vill åka till nån gång under denna båtfärd är SandHamn ! . .. Ligga där ii ett par dagar iii Hamnen . . .  =) Och de ska vii göra också, :)

Funderar på att draaa iväg ii dag och handla . .. Massa gott till midsommar O frukostmat . .. Vii kommer juu inte handla en massa mat med oss i båten . .. De får man handla allt eftersom om man nu vill grilla typ el nåt ..
  Och de lär ju nog också bli lite restaurangbesök, men också självklart laga mat ii båten :P Dee kommer bli hur super kul ååå SKÖNT ååååå Komma ivvvääääääg . .. .. !!!!!

Och imorrn tänkte jaa fixa bolaget och såå ska jaa träffa gumms .. . =) 
   Och Onsdag hem till papps och hämta räkningarna och eventuellt sovsäcken . ..
Och torsdag jobba och sen bara draaaaaaaaaaaaaaa

oppss nu måste jaa till jobba . .

krams på er !


Jordgubbar


Och gott var de. ...  =) 

 
    

DagenS nyhet!

Åååå min älskade kamera funkar nu !!! !!!!!!! ! ! !!  Jaaa som nästan,nästan tänkte köpa mig en nyyyyy  ...
     Jaa som satte mig in ii tanken meee semester utan kamera . .. Dee går juu inte . ..
Men nu blir de semester med en jädrans massa bilder :D
    Tack snälla Conny för att du fixade den.. . =)


kamera!

Tappade min kamera ii golvet ii dag och nu funkar den inte att ta bilder meee ... Sååå iretterande .. Vaaa och kollade iii dag på en nyyy , men jaa har verken lust eller råd att köpa mig en helt nyy !! Men en semester utan kamera går juu inte heller :P Såå får väl kolla på blocket lite     =) eller om de kanske går och laga min kamera . .. Får seee eller såå blir de helt enkelt utan åå ingen kamera alls .. Vad ska jaa göra ? kan inget göra .. Såå iretterande bara .. . .. 
   Jag som älskar åå taaa bilder .. Funderade ett tag på att köpa en kamera och taa den på avbetalning på ett par månader typ el nåt, men har man inte råd såå har man ju inte liksom ! el jaa har väl men vill lägga mina pengar på min semester nu som jaa har framför mig ! :D  Ååå nu är de nära !! Riktigt nära ,sådär underbart nära :D

I dag vaa jaa och Conny iiii båten och fixade lite !!   Och vii har skrivit en lista på vad som måste handlas ! 
    De är mer en vad man tror .. Mycket som ska fixas åå handlas ,. . .  

Sååå i veckan blir de full fart .. :D  



 


JAG !


:P








=)

Nu har jaa blivit sååå där förälskad iii den där låten you Raise Me Up ,
   töntigt !!! !  !

Snart ska jaa sova ! Lär ju garanterat höras imorrn . .. .

   Undra vaa man ska göra ii Helgen  ?? Ska nog bara taa de lugnt . . 

Nästa vecka lär man juu haa fullt upp .. Packa, handla åå förbereda åå jobba såklart  !! ! ! ! ! ! ! !
    Och sen bara draaaaaaar viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Sov såå gott på er där borta ... .
    

städar.. .

Har städat hela lägenheten förutom sovrummet , men ska taa de snart ! Och garderoben har jaa inte gjort,men den ser ut som den gör  och jaa pallar inte mee de såå den skiter jaa iiiiii .. . .. haha !!! !!
    Har skurat golven, . ... Diskat, nu har jaa vart sådär lat att disk har legat ett par dagar!  !. .. Ååå jaa bara hatar de, men nu är de  diskat och snart är tvättmaskinen klar . ... . Full fart . . 
  
      IIiii dag är de precis en vecka kvar tills semestern börjar :D Helt Underbart! =) . ....


åå lite mera . ...





fiinnnn bild på oss gumman =) !!!! krams på dig


lite mer. ..














Lite bilder sen i lördags =)


















=)

Men Iretterad över de ska jaa inte vaa för allt löser sig åå de kommer och lösa sig !!!! !  
        Dee ee ju snart Semester och dååå ska man ju vara GLAD !! !!  :D


    

bajs på VårdCentralen !! ! !!

Som sagt fick tid hos doktorn kvart över treeee i dag ! Perfekt tänkte jaaa .. . Äntligen åå hoppades verkligen att de skulle vara urinvägsinfektion såå jaa kunde fåå något skit åå äta ii några dagar åå sen är de borta. .. 
     Men neeee istället kommer man in till en puckad kärring/doktor som inte kan prata såå bra svenska . ... ......
Jaaaa hörde inte såå bra vad hon saa osv .....  Och mitt urinprov visade något, men de skulle skickas på någon odling el vaa de nuu kallas såå på fredag skulle jaa få svar om deee ee något, men hallå liksom ! .. ..
  Klart de ee något ! . .. Såå Fuck till VÅRDcentralen .. ..
Såå imorrn ska jaaaa ringa till Nacka Sjukhus !.. .. Boka in en tid åå få göra en riktig undersökning osv.. .. .
      Aldrig mera Vårdcentralen . ... Nu eee jaaa leessss på Dom ! . .. Dom kan juu faaann nada och anställer folk som inte ens kan prata ren Svenska de ee ju helt sjukt! !!!!!!!!  Plus att dom byter hela tiden . . Varje gång man går ner dit såå får man nyy hela tiden . . Och hur kul är de egentligen?? ? ? ?? 
  Men ska ringa ner dit på fredag och få svaret på provet och seee då om jaaa får någon medicin endå ! . .. Om de nu visar något såklart! ! !! !!!! 
Såå innan jaa gick ii dag såå saaa hon att gå hem och drick mera tranbärsjuice ! . . .IDIOT !!!!!! !  Har inte gjort annat en hällt i mig de och citronvatten ... . .

gahhhh iretterad ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekt mee kameran :D


En bild ii farten .. . I Bilen .. .




Ute vid engsvik där Conny har sin BÅT


Konstig Bild åå Conny iii bakgrunden




lilla Jag ! =)


Bubbel ,bubbel iiii vattnet .. . nästan som bubbelpool .. .. . liten sugen på att bada vart man ..
    neeeee :P:P Lite kallt tror jaa va ?? ???













iretterande. . .

Nu har jaa ringt VårdCentralen .. . Nu kan jaa inte gåå såhär längre !!!!!! !!!!!!!
     Nu är de en vecka och de har gått upp ååå ner hela tiden ... .. Något eeee FEL !
Sååå dom ringer snart åå hoppas jaa får en tid nu på morgonen . .. . ... ... 
      
      Snart ut ii de finnnnnaa vädret ! kram på er !

GodNatt!

        Nu ska jaa nog snart sova.. .. .. Känner mig inte direkt jätte trööttt ,men har inge lust el ork att sitta uppe heller och de är bara skit på TV! !!!  
       

     Sovgott på er !


. . ...





)=

Hämtat ut dom jädrans tabletterna och 1500 kr fattigare vart man )= Inge kul alls, men nu räcker dom juu iii nästan 4 månader och nästa gång jaa måste hämta såå betalar jaa bara några hundra och sen har jaa friikort fram till juniiii 2011 . ...  
    
    På jobbet iiii dag var de väldligt segt såå segt !!! ! ! Mina ögon gick nästan ii kors . .. Undra hur man kan vaa såå trööött ibland ? Sover jaa för mycket kanske ? Kan juu knappast sova för lite . ..  el ee nåågot annat fel . ... ..  

vill bara lägga mig iii sängen åå gråta ibland !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deeee ee nog tabletterna . .. ....


   

=)


natti på er ... .

Nu blir de garanterat sängen jag är aströttt  !! !! 
       
      Och nu bara 8 dagar kvar att jobba . .. .. De går neråt !! !  :D Helt jädrans underbart !!! ! !!


krams på er och sov sååå gott ... 

   

lat!

Kan niii fatta , jaa sitter fortfarande framför denna dumburk ! Och ingen middag en ..)= Men snart sååååå .. . .
    

segis !

är vad jag är! Ska börja laga mat snart tänkte jaa .. .. Känner mig ganska hungrig ,vart inte såå mycket till lunch ii dag vet inte tyckte inte att de va sådär jätte gott de som jaa åt ! . .. .
    Gick förbi apoteket när jaa slutade och beställde medicinen så nu är de gjort och imorrn efter kl elva såå finns den att hämta ut såå hämtar nog den efter att jaa slutat imorgon . .. 
     
    Neee nu ska jaa börja laga mat kram så länge. ..
    


måndag

Ny vecka, härligt :D Bara av den anledningen att de närmar sig SEMESTERN såklart ! :P:P
     Måste ner till apoteket nån dag och beställa mera tabletter. ... . Min medicin börjar åå taa slut .. . el om jaa kan beställa via apotekets hemsida eftersom jaa har juu e-legitimation . ..  Dee måste juu också gååå :P
Nee nu måste jaa traska till jobbet :P

    kram på er och ha en super dag :D

20.02 !

En suPer trevlig/rolig kväll hade vii igår .. ... 
    Vii drog till Cafe Opera .. .. . Vii va där runt tio ungefär , men de vaa verkligen speciellt folk där .. .. Vii fick juu en biljett för att fåå hämta ut en present kl 24:00 .. . Dom 300 första gästerna fick de :D   
      Gratis inträde åå gratis drink fick viiii.. . . Viii gick omkring där spannade , dansade lite, men man kände på något sett att man liksom inte passade in där, men, men nu har man provat de stället ! =) 
    Vii vandrade vidare efter tolv slaget , drog till Fridays. .. Sen till någon nattklubb kommer dock inte ihåg vad den hette , men grymt kul var de .. . Vii var väl hemma runt halv fem imorse tror jaa. .  En Hel lyckad kväll. .. . 

  Vii vaknade runt halv elva typ.. ..  Lilla Filip ville ut . . .. .. Vii promenerade upp till Fredriks kontor ! 
 Vaa där ett bra tag ..  Sen åkte vii in till stan och åt mat på sthlms kök åå bar ! Riktigt gott. . .. 
      Sen bar de av Hemåt ! 
Och jag är grymt tröööttt ! .. Såå seeg ..  . 
  
  
Detta Fick vii på Cafe Opera ! Lite allt möjligt, hårspray, bakistabletter, tidning, ögonskugga, kaffe, åå lite annat !

Och bilder tog vi.. .. . Deee kommer !:. . ..

CaFe OpErA !!!!!!

Imorrn blir de CAFE OPERA ! med Sandra O Fredrik !
      Det är White Party Där :D Kan bli riktigt kul .. . .. Såå har köpt en vit kläning som jaa tänkte haa och ett par leggings under och skor får jaa se vad jaa har... .. ...  Deee blir nog super BRA ! :D Först hade jaa ju köpt en kjol, men nee lämnade tillbaka den, kände mig inte bekväm ii den . .. .Såå sprang ner ii dag på eftermiddagen en sväng ifrån jobbet ner till centrum och byte kjolen till kläningen istället . .
      
     Imorgonbitti vid halvtio ska jaaa träffa Syrran åå alla vid kyrkan runt halv tio för Simon ska haa skolavslutning! !!!!  =)
     Sen senare på dan ska jaa träffa Sandris . . Vii ska åka hem till Fredrik och starta där ifrån och fixa oss, men detta party är ju såå sent kl tio på kvällen .. Men vii ska väl äta middag tillsammans innan och förfesta , lite iii alla fall .. .. :P  
    
     aja nu sitter jaa nästan åå somnar !  
   Hörs iii helgen nån gång ! . .. Ska försöka taa en masa bilder imorrn. ..  taa med oss en kamera .. :D 
 
kram på er =)

iretterande..

Känner mig F**n pissnödig hela tiden !! !!! Dee eee väldligt iretterande åå påfrestande ! . ..
    Och när man går på toa kommer de knappt nåt och de halvsvider, men endå inte kan inte förklara . . . De känns inte som att det eee urinvägsinfektion iii alla fall för de har jaa haft förut . .. Var på vårdcentralen för detta för ett tag sen kommer inte ihåg när men de ee ganska länge sen, men nee dom hitta inget åå de vaa inget såå dom kunde inte gee mig något då ! . . Och samma skit har jaa fått nu igen ! . .  .. Såå vad ska jaa göra nu ?? Ringa ner igen ?? Och få samma svar ?? ??? Vårdcentralen Eeee KASSSSS !!!!! 
Jaaa får dricka massa citronvatten ååå tranbärsjuice och see om de hjälper .... ... . annars är de bara ringa ner till dom återigen och träffa en doktor igen . .. något måste de vaaa .. . Jaa får avvakta . . ..
    
    Nu till jobbet !!! ! Ha en bra dag på er !
Imorrn åker Kek kocken till Thailand . . .. Såå hennes sista jobb dag är i dag och sen har hon semester i en månad och min semester börjar om två veckor exakt i dag :D 
 
 
 


den där kjolen.. .. .

Idag efter jobbet tog jag mig en tur till nacka Forum . .. Helt själv i min ensamhet ! he he . . .Men såå skönt att gåå i affärer helt själv. .. Dåå kan man liksom gååå i vilka affärer man vill, taaa den tid man vill haaa på sig slippa tänka på att man har någon annan med sig haha !:D 
     Åkte ju dåå dock till Nacka forum bara för att köpa där där finna kjolen som jaa kollat in som fanns ii farsta ! 
Men eftersom samma affär fanns i forum såå trodde jaa ju att kjolen fanns där också men ack såå fel jaa hade dom hade inte ens de märket som de va på kjolen Street One . . )= Jaha tänkte jaaa Orkar jaa åka till farsta . . ? 
    Yees för kjolen vill JAG HA!!  Och där fanns kjolen den sista storlek 36an kvar som bara väntade på mig såklart ! =) Såå nu har jaa köpt den. . Snygg va ?????
För övrigt kollade gick jaa omkring åå kollade lite iii andra affärer , köpte några linnen ! 
   
   


midsommar,semester!

Dåå packar jaa väskan åå drar ut i skärgården med Conny dom två första veckorna av min semester .. .. . Ut iii den Svenska skärgården . . . Såå jädrans härligt. .. . Nu vill jaa seeee något annat, nu vill jaa komma iväg, göra något annat . . Lägger in räkningarna åå de såå de dras när de ska dras så man slipper åka hem åå fixa de liksom. . . Bara draaaaa iväg. . . . Nu ee jaa lesss på att vaa hemma, jobba åå den tråkiga vardagen . ..  
   Okey de blir juu inte roligare en vad man gör de till som man brukar säga :D 
Föra Sommaren när viii va i skärgården sååå träffade viii några jätte trevliga människor . .. Och Conny ringde dom här om dan och frågade om dom skulle ut iår igen mee båten , men dom skulle inte de . .. Vaa lite synd . . Dom vaa verkligen jätte trevliga . . .. 
   Men åå andra sidan träffar man juu massa människor ii skärgården :D En massa trevligt Folk i alla åldrar! ! ! !

Åå härligt bada en massa, ,  grilla äta på restauranger, dricka:P åka skärgården runt, dra till sandhamn, nämndö,utö, möja,stora jolpan jaaa hela skärgården ee full mee en massa fina ställen :P 
    Ställa sig ii en skog ååå Skricka . .. Göra vaaa f**n man vill !!!!! ! ! ! ! Det ee SEMESTER ! 

Midsommar eee planen att draaa till Nåtarö ! Jaa, Linda, Conny åå Stefan ! 
    Men ee inte hundra, hundra en .. . Får seee. . .. Vaa som händer åå Fötter . . Men hur som helst såå drar jaa åå Conny iväg på Midsommarafton ! 
    Men deee vore grymt trevligt ååå kul om vii fyra firar midsommar ihop =) 
glömm inte tältet bara farbror Stefan åå tant Linda hahahahaha !! ! ! !!  Dee ee väl mysigt åå tälta .  . Nii kan juu tälta på Connys båt el hur ??? ??? KRAMS =) 

Dom två andra veckorna av min semester haar jaa inge planerat ! Umgås mee vännerna ! . . . Taa dagarna lite som dom kommer, skulle vaa kul åå draa på en kryssning . . . men får see . . .  Draa till grönan. . . :P 
   Bada åå sola !  !! ! ! får seeeee. . .. .



  
      
      




      


HEJ


Shitt va trött jaa vart ! Tog en dusch och vart helt tröööttt . .. La mig i soffan och känner mig helt slut . . De har vart en stressig dag på jobbet. .. . Inte ofta de är de, men i dag har de vart de )= 
   Tog mig en exstra runda hem/promenad när jaa slutade . .. . .. När jaa kom innanför dörren ringde en tjej kompis och frågade om vii skulle taaa en promenad :D javisst såå de var bara ut igen åå traska i en timme el va de vart :P Trevligt var de .. ... 
   
       Vad har nii gjort ii helgen da ? ?? 

I lördags drog jaa till farsta , jaa åå Conny ! Kollade lite iii affärer ! . .. Och jaa såg en super fiiinnn kjol som jaaa vill  haa ! Får see om jaa köper den :D Finnnn åå den skulle passa mig perfekt . ..:) SÅKLART 
     Men den största anledningen till att vii drog till farsta vaa att jaa skulle åka och byta mina byxor som jaa hade köpt på vero moda ett par linnebyxor .. .
..  
     I söndags träffade jaa Linda , Vii kollade ii affärer i Handen, åt glass,pratade en massa, gick långpromenad, åkte moppe ;P Dee var en riktigt trevlig dag de :D 
   
       
   
    
För övrigt är allt Okey, synd åå klaga , snart Semester åå allt och en rejäl slant tillbaka på skatten . .:D Såå de kan juu inte bliii bättre . .Men jaa känner mig inte sådär jädrans possitiv endå . . Sådär jätte Glad direkt ! 
   Vet inte , min medicin har ju gjort något med mig ! . .. Den har tryckt ner mig lite på något sett, kan inte förklara ! . . Om detta eee tillfälligt ?? ?? Och om dee går över , har jaa inge aning Om . .. 
      Jaa känner också lite att jaa blivit lite virrigare och lite glömsk. . .  
Och en morgon när jaa höll på och hälla flingor iiii juicen och salt iii filmjölken. .. Dåå ee man juu borta !:D 
    Men jag har inte fått några nya krampanfall och inte några känningar såå det är juu skönt de . ..

        Nu ska jaa nog lägga mig snart åå sova .. .. 

Hörs en annan dag . .. 

 
         
   
 
                
     

tröttis!

Nu blir de sängen ,Sov gott på er !

    höres imorrn kanske vem vet =)

20,50

Sitter och äter godis , godis istället för middag som jaa inte ätit i dag . .. åt lunch några kycklinspett mee jordnötsås och sallad och lite biff typ :P 
    
    Visst ee jaaa nyttig ????? ???

.........

Jobba två veckor och fyra dagar till.. ... :D   Jädrans tjata om de :P  
     I dag gick jaa hem vid halv sex ifrån jobbet .. .. De va liksom inte en enda människa i restaurangen bara lite folk som hämta mat för avhämtning!  Och även lunchen har varit tvärlugn såå denna dag har varit hur seg som helst !. . .. ..  .

    äsch orkar inte skriva mera!


TORSDAG!!!!! !!

VILKET HÄRLIGT VÄDER VII HAR FÅTT DA!!! !!!! HOPPAS DE ÄR LIKA UNDERBART VÄDER NÄR MAN SJÄLV HAR SEMESTER !!!!  :d 
    HAR DE HÄNT NÅGOT KUL FÖR ER/HOS ER ? ??
IGÅR TRÄFFADE JAA SANDRA EFTER JOBBET .. . . VI KOLLADE LITE I AFFÄRER OCH PRATADE . ..:) DE EE SÅÅ SKÖNT ATT PRATA MEE DIG , MAN KAN VERKLIGEN PRATA OM ALLT MED DIG GUMMAN . . .
    SEN TRÄFFADE JAA SYRRAN EN SVÄNG OCH LILLA AMANDA! ::D  
SNÄLLA SYRRAN SKA HJÄLPA MIG OCH SKRIVA ETT CV .. JAAA EE SÅ DÅLIG PÅ ATT SKRIVA CV. ... SÅÅ HON SKA HJÄLPA MIG NÄSTA GÅNG HON INTE HAR BARNEN . ...  JAAA MÅSTE FIXA JOBB,JOBB . . HELST VILL JAA JU HAA ETT EXSTRA JOBB HELT ÄRLIGT ! JAA TRIVS JUU SÅÅ BRA DÄR JAG EE NU OM JAA SKA VAA ÄRLIG !..  .. TRIVS ENORMT BRA . . . DET ÄR JUUU MIN ANDRA FAMILJ :D VIIII KAN f***NN PRATA PRECIS OM VAD SOM HELST NÄSTAN . . .  HELT GRYMT UNDERBARA SNÄLLA MÄNNISKOR . .. MEN SAMTIDIGT KÄNNER JAA OCKSÅ ATT JAA MÅSTE VANDRA VIDARE :p 
    IDAG ÅKTE JAA TILL FARSTA , JAG OCH CONNY !=) JAA HANDLA LITE KLÄDER, LITE NYTT ! . . .
HANDLADE ETT PAR LINNEBYXOR, ETT PAR TREKVARTBYXOR, EN T-SHIRT, ETT LINNE,MEN LINNET PROVADE JAA ALDRIG SÅ NÄR JAA KOM HEM OCH PROVADE DE SÅÅ VAR DE GANSKA SÅÅ LÅNGT . . .  TYCKTE INTE ATT DE SÅG SÅÅ LÅNGT UT NÄR JAA KÖTPTE DE, MEN, MEN . . JAG ÄR INGEN PERSON SOM GILLAR ATT HAA LEGGINGS DIREKT, MEN LINNET FUNKAR NOG ATT HAAA BYXOR TILL OCKSÅ . .. FANNNN ALLT BEHÖVER VÄL INTE PASSA ÅÅ SEE PREFEKT UT . . .:D:D:D:D 
   
      NU ÄR DE BARA TRE VECKOR OCH 1 DAG KVAR TILL SEMESTERN! !! :d 

  
NU SKA JAAAA KOLLA PÅ KNIVEN EMOT STRUPEN .. . ... 


  

tisdag!

En Kul grej.. .. I dag på Konsum var den en dam som frågade om jaa jobbade där ... Jag bara nee de gör jaa inte :D Och på Hm när jaa och Sandra vaa där när jaa stog och kollade storlekarna på strumporna såå kom de fram en person och frågade mig vad leggings fanns någonstans . . Jaa bara eee ?? Jaa jobbar inte här, men jaa tror dom finns där borta och visade vart ! . . Hon tyckte de såg såå proffsigt ut när jaa stog där mee strumporna haha såå hon trodde jaa jobba där! ! ! Kanske passar åå jobba i butik da :P:P:P 
    Träffade som sagt gumms i dag, men bara en kort sväng .. Viii fikade åå snackade skit och sen gick vii till konsum för jaa skulle handla lite ! Handla hem lite . .. Vart lite mat och de som behövdes !.. . . 
    Sen till Hm för att handla strumpor , Balsam, shampo .. . Och sen gick hon och handlade rosor till sin lillasyster som ska haa uppträdande ikväll !
  
     hörs.. . .


RSS 2.0