...trött e jag...

Jag har Ont i magen, men vet inte varför ! !! Får hjärtklappningar ibland och ibland men inte ofta såå känner ja mig konstig i kroppen och jaa kan inte förklara den konstiga känslan...   )= det e inte normalt.. . jaa vet inte kanske lider av nån ångest eller nåt vad vet jaaaa ... Sökte på Ångest och vissa saker stämde in på mig.. Undra om man kan ha det utan att veta om de? ? Men varför skulle jaa ha nåt sånt ?? ?

nu ska jaa sova. .
Och i morrn blir det långpass usch vill inte ...


.......

Kom hem för en stund sen åkte till Nacka forum efter jobbet mee Marita ! Det vaa riktigt trevligt faktiskt , men jaa köpte inget jo jaa köpte underkläder i centrum innan vi åkte till forum ,men i forum hittade jaa inget ... eller hittade två saker men det fanns inte i min storlek såå typiskt .. Vi åt sen en jätte god Kycklingsallad..  Såå himla god vaa den =)
Och Kek vaa tillbaka på jobbet, men hon börjar jobba på fredag !

Orkar inte skriva mer !!!! hörs i morrn kanske =)
Ska kolla på Bröllopsfixaren nu ...

   

Såå god Cappuchino =)
 Och en helt fantastiskt god Kycklingsallad. .
Marita äter he he =)

Haaaa det braa alla =)


Onsdag =)

God morgon ! Har ni sovit gott ?? Jag har sovit super .. Jag sover såå skönt i min säng =) Onsdag i dag och det närmar sig helgen nu .. Och det närmar sig semestern mer och mer =) Har ni för planer i dag da ? Här är det ju jobb som vanligt och sen vet jaaa inte .. 

Ha en bra dag i alla fall Kram

Tisdagkväll...

Nu blir det nog sängen snart. . ! Vaa och handlade hem lite skit i dag såå nu är det gjort, men det vart inge mat direkt, men, men jaa har sån dålig fantasi när det gäller mat  )= Såå jaa orkar inte ens fundera på de ..
Skönt att det är Onsdag i morgon och snart är det helg igen såå skönt =) Har nii några planer för helgen ?
Jag vet inte alls vad jaa ska göra .  ! Får see vaa som händer och fötter . he he

I morgon kommer Kek tillbaka thaikocken eller jaa hoppas hon gör de !! Hon saa att hon skulle komma tillbaka den 27, men, men hon prata ju också om att hon skulle flytta till Thailand såå jaa vet inte, det märker jaa i morrn när jaa kommer till jobbet om hon är där eller inte spännande .. 
Men ja hoppas hon kommer ... .   annars är det j*vligt tråkigt . .. )=

Sov Gott , nu ska Linda snart sova !!!
hörs i morrrn kanske.....


17,04

Nu har jaa storstädat här hemma såå skönt att ha det gjort. .. Har tänkt att göra det i flera dar nu, men har inte haft tid. .
Och de sista jaa måste göra nu är att gå och handla hem lite saker som sköljmedel, tvättmedel , mat osv jaa ni vet sånt som behövs. : =) Va varmt och skönt det är ute , är sommaren här nu tror ni ?
Ringde till trafikskolan i dag och kollade vaa ddet  kostade att gå handledarkursen osv. . Jag vill verkligen ta körkort, jaa tycker det är såå kul att köra bil . =) Såå jaa har en som ja kan övningsköra me så ska eventuellt boka in kursen nån dag här och gå den i juni .. Och sen tar det 3 till 5 veckor tills det är godkänt och sen är det bara att tutta och köra, men ,men !!! Ja vet inte endå är lite osäker.. Jaa mena jag har ju inte råd att ta körkort riktigt inte som min ekonomi ser ut just nu, men det kostar ju inget att övningsköra, bara bensinen såklart då =)
Det öppnar ju såå mycket möjligheter när man har körkort , jobb delvisss
Men får see hur jaa ska göra !!! 495 kr per person såå en tusenlapp ungefär får jaa betala  =) men man måste ju gå kursen och man betalar ju det bara en gång sååå !. . Ja ska fundera ..

Och vad ska man äta till middag i dag ? Är inge hungrig faktiskt !!!
hörs senare ..


Måndag!!! 22,19

Snart ska jaa nog gå och lägga mig.. . Vad gör ni?
Jag kom hem för ett tag sen.. Har vart ute och svansat ... Träffade Kristian i dag och för ni som inte vet såå är han mitt ex.  =) Det vaa riktigt trevligt att träffa honom, han har klippt håret kort, men han passade riktigt bra i de  !!
Vi pratade om att ta några öl tillsammans nästa helg såå kanske åker till Fiskis dåå . Va ett bra tag sen som man va där. .

För några dagar sen såå satt jaa vid datorn och vaa såå sugen på att shoppa kläder så jaa gick in på hm.se och kollade lite =) Sen bestämde jaa mig för att klicka i allt som jaa ville ha och behövde och summan slutade på 2300 he he och jaa beställde de, men i dag såå ringde jaa och avbokade hela skiten =) =) Jaa kan ju lika bra gå i affärer och köpa. . Såå nån dag denna vecka ska ja ta och åka iin till stan och shoppa ? Nån som vill följa meee ????

Nu ska ja ta en dusch och sen blir det nog sängen. Sov gott alla , hörs i morrn !!!!


20,39 =)=)

Vad har ni gjort i helgen ??

Här har det vart rätt så lungt .

FREDAG !

Jobbade fram till sju på kvällen, trodde att det skulle vara dött på lunchen och på kvällen, men nää det var det inte. .
Vaa lite inställd på att gå hem vid tre, men det vart inte sååå , men gick ju vid sju såå fick gå hem lite tidigare i alla fall ...=)
När jaa kom hem såå tog ja det bara lungt kollade lite på tv åå de. . ..

LÖRDAG

Vaknade vid nio ungefär , fixade mig iordning , åt frukost och gick hem till syrran =) Vi åkte till Tyresö kyrka där det va Medeltidsdag typ. . Men vädret kunde ju faktiskt ha vart bättre, men som man säger det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder he he .  I cenctrum innan vi åkte såå köpte jaa ett par gympaskor, men det vart inte dom som jaa tänkte köpa från början ,men är nöjd me dom jaa köpte plus att dom kostade 499 såå 300 kronor billigare en dom ja tänkte köpa =) Det vaa riktigt trevligt vid tyresö kyrka, hade picknik mee oss .. och barnen fick måla och baka bröd osv.
Men när jaa kom hem såå kände jaa mig helt slut och ganska trött såå det vart lungt hela kvällen sen, men lite godis och hyrde den nya Wallander filmen ..

I dag Söndag .

I dag har jaa umgåts mee Marita hela dan. . Gick hem till henne på dan för hon ville ha hjälp me en sak på datorn. Sen gick vi ner till Centrum en sväng och jaa köpte en tröja och hårtofsar på Hm . Och såå var jaa tvungen att gå till apoteket och köpa plåster mot skavsår som jaa då har fått av mina nya skor såå himla bra plåster hjälpte direkt ..
Sen gick viii hem till  pappsen en sväng och hälsade på ..  .. Och för att kolla om jaa delvis hade fått någon mer post , men nää inget hade kommit. .  Sen vart det en långpromenad och sen hem till mig och lagade mat. . . Sååå full fart kan man säga och i morgon ska man jobba igen. ..Just jaaa jag tvättade mina fönster också innan regnet kom hehe
Här kommer lite bilder ifrån helgens äventyr !!
                
Vid Tyresö slott =)


Mina nya skor fina vaaa ???

        
MARITA ååå JAG                                                                          Snart kommer det nog regn )= 


 
LILLA SÖTA AMANDA =)

Nu skaaa jaa nog gå och hyra en film, vill see någon riktigt bra film det e ju bara skit på tv =) Ha det såå bra alla
 





00:15

Och fannn vaaa grannen partar daaa !! =) .. Undra om nån har klagat på henne nån gång.. Hon spelar musik hela tiden , morgon som kväll typ känns de som .. jaa bryr mig inte om det direkt, men tänkte dom andra i huset kanske gör de. . 
nog om de. ! Nu blir det sängen för mig .. Sov sååååå gooottt I morgon ska jaa sova länngeeee ...


19,30

Det vart Inga skor i dag.. Köpte tre piketröjor istället.  . Jag ska nog köpa gympaskorna som jaa sett nere i Centrum ..
Det känns konstigt att jobba i morrn, hade faktiskt helst viljat vara ledig i morrn meee , men behöver ju pengar såå det är bara att jobba och det blir långpass dessutom usch )=
Men det är nog ganska såå stor risk att det kommer vara rätt såå lugnt i morgon på lunchen och kanske även på kvällen eftersom många säkert tagit ledig och åkt iväg till sina land osv. !!

Nu ska jaa kolla på sjukhuset ..
kram på Er =)


...............

Nu blir det stan mee gumms =) Ska kolla om jaa hittar ett par skor och självklart köpe ett par om jaa hittar några ..
Ha en trevlig DAG !

kram

OnSdAg ....

Vad gör ni mina små vänner ? ?? Nu är det ju långhelg för vissa. . Jag är ledig i morgon, men jobbar som vanligt på fredag ! Igår vaa Gumms hemma hos mig =) Mycket trevligt.. Vi köpte thaimat och tog med oss hem.  Drack en massa kaffe och åt bullar. . Och snacka en massa gamla minnen ifrån skolan osv ..
Och Fredrik hennes pojkvän skickade en hel del bilder och filmer ifrån kryssningar och lite andra bilder  =) Vaa lite kul att se he he 
Och jaa och Gumms har ju redan självklart planerat in en kryssning till, vi är f**n helt torska på att åka båt. .
Men det är såå satans kul att åka , på vilken krog får man sova över på? ??
Allt är på samma plats liksom trevliga människor, disco, karaoke, sängen, baren och det är helt enkelt ett j*vla draaag .
såå är det bara =)
Träffade Gumms en sväng i dag efter jobbet, Vi fikade och kollade i affärer och följde me hennes lillasyster och kollade efter en bikini .. 
Får see vad som händer i morgon . . Vet inte en..  
Här kommer lite bilder .  Ha en trevlig kväll =)

     
KRYSSNINGEN DEN 2 MAJ


   
MIDDAG PÅ GREEN BULL I CENTRUM FÖRA ÅRET NÅN GÅNG


   
FEST HOS PAPPA NÄR DOM ÄR UTOMLANDS =)    DETTA ÄR HOS MITT EX

   
OCH SÅ HÄR KAN DET GÅ TILL NÄR VI ÄR I FARTEN HA HA    SKÅL

21,47

 Dom här skorna kanske jaaa ska köpa, får seeee !!! Dom vaa otroligt sköna att gå i och såå himla lätta.. Man bara stutsar fram he he =) Men dom jaa har sett är inte gröna dom är rosa .. Och dom kostar 799 =) 
Mina fula skor jaa har nu kan jaa bara inte haaa längre.. Nee fy bubblan såå fula dom är. .. . .

Nu blir det sängen snart !! Sov gott

Hittade skorna på Brandos.se/puma =)=)

MÅNDAG !!!!

Och dessa Måndagar hatar JAG , såå är det bara =) Och vädret har ju inte vart på topp i dag heller. .  På morgonen när man vaknade såå va det fint, men sen kom dom där dumma molnen in och solen försvann. ...
Men det vaa ju bara att knalla iväg till jobbet !! !!! även om man bara såå gärna ville ligga kvar i sängen. . .
Och man blir på såå bra humör när man kommer/är på jobbet . . Vi har det såå kul tillsammans . .  Trivs ENORMT bra mee dom .. Och nästa vecka kommer thaikocken tillbaka , man saknar henne lite faktikst. Hon är såå himla go och snäll .. 
Och snart får man lön och då ska LINDA shoppa kläder såå att ni vet he he

HA EN TREVLIG KVÄLL. . .. HÄR HÄNDER DET INTE MYCKET !! !! SKA KOLLA PÅ FÄRJAN KL ÅTTA .. =) OCH DET BARA PISSAR ÅÅ PISSAR UTE .. .
                                

Jag på Båten CINDERELLA .. .. ser lite flummig ut
Jag och Gumms =) Vi Måste snart åka igen Gumman. .. Viii kan ju inte vänta hur länge som helst till nästa kryssning eller hur ? ???? He He

SÖNDAG !!!!

Vad gör Ni? Jag har ätit frukost för ett tag sen och kollat på Robinson =) Har inte mått såå värst bra på morgonen..
Har spytt åå de, men man mår som man förtjänar som man brukar säga !! Grilla igår mee några vänner såå det vart lite vin,cider , men alldles för mycket rödvin. .(= Jaa tål inte vin, blir såå himla dålig dan efter !!!
Nu ska ja ta en dusch så kanske man piggnar till lite i alla fall ..
skriver mer senare kanske ...


21,38!!!!!

Godkväll=)

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet .. Har jobbat sen nio i morse såå känner mig ganska såå trött i alla fall i mina fötter. . Jag har ju inte alls några riktiga skor på mig när jaa jobbar ..  Springer omkring i mina gympaskor eller i mina sandaler och jaa får såå grymt ont i mina fötter .. Kanske är dax att köpa sig ett par riktiga skor som är sköna att gå i på jobbet. . Har jobbat där i tre år snart såå risken är väldligt liten att jaa kommer köpa mig ett par sköna skor nu he he !!!
Men oj vad jaa ska shoppa när jaa får min lön =) Shoppa kläder. . . Vaa ett bra tag sen nu som jaa köpte kläder åå de.. Mina pengar har ju bara gått till alkohol och massa skit känns de som såå nu skaa jaa unna mig kläder till mig SJÄLV !!
Såå är det bara ! =) Man måste priotera när man inte är gjord av pengar =) Men är ganska så duktig när det gäller pengar eller har blivit i alla fall sen jaa flyttade. . . Och e en jävel på att städa, men det är nästan iretterande faktiskt.. Jaa kan gå och städa varje dag , damma, dammsuga osv även fast det egentligen inte behövs !! he he ..  Har nog blivit lite som min syster för hon är ju lika dannn typ ! Men det är ju bra att man vill ha rent och fint runt okring sig ..
Nog om de. !!
Ha en trevlig kväll på er... Nu blir det lite tv och sen sängen !! SOV GOTT ..


TORSDAG !!!!!!

Nu vaa det några dar sen som jaa skrev här, men har inte alls haft lust eller ork . Så är det bara :)
Träffade Syrran och Ove igår och självklart lilla Amanda.. Hon har blivit så stor dom växer ju fort dom små..
I dag har jaa jobbat som vanligt, men nu är det verkligen lugnt på jobbet och det känns inge bra. .. Tänk om man skulle bli av mee jobbet vad gör man då ?? ?? panik... men ,men allt löser sig !! Det är ju hur många som helst som blivit av mee sina jobb såå man är ju inte ensam om det skulle ske )= men det e ju inte kul såklart !!! Man får vara glad såå länge man har ett jobb.. .
Nog om de.. I morgon är det äntligen Fredag igen he he .. Som sagt veckorna bara rusar iväg..
Och det närmar sig semestern mer och mer. .  Jobbar fram till Midsommar =) Sen blir det semester i fem hela sköna veckor.. underbart... ..
Vad ska ni göra i helgen ? ? Jaa hade massa planer kändes det som ,men nu verkar det inte bli något alls av de ha ha ..

nu blir det tv-time. .
Jag är riktigt sugen på godis och massa goda saker, men har faktiskt inte ätit något sånt alls denna vecka.. '
Och har  vart ute och gått en timme varje dag typ såå känner mig riktigt duktig, men nu tycker jaa att jag är värld en godispåse .. . Men Ica är ju stängt här nere och jaaa orkar ju inte gå till centrum )=. .  kanske baka chockladbollar muuummsss


TORSDAG !!!!

Och Fredag är det i morgon igen, fy bubblan vad veckorna går fort. .. :)
Har ni gjort något skoj i veckan ?? Jag har inte gjort såå mycket förutom att jobbat förstås, har vart ganska lugnt och skönt ! På lördag blir det äntligen klassträff. .. Det ska verkligen bli såå kul. . Och det är rätt såå många som kommer också så det ska bli lite kul de ! Är ju flera år sen man såg dom alla
I dag har jaa köpt en ny plattång. . Finn va? ???
Den kosta närmare 1000 kr på elgiganten, men på NetOnNet kostade det 680 kr. . Det lönar sig att kika runt lite, man kan ju tjäna flera hundra :):) Igår somnade jaa som en stock i sängen, vaa såå himla trött och såå vaknade jaa av att larmet gick igång på min mobil. Tur att jag hade ställt den på rigning annars hade jaa nog försovit  mig eftersom ja glömde ställa min väckarklocka ...
Nu orkar jaa inte skriva mer för det finns inget mer att skriva hehe! Ha en trevlig kväll. ..





MÅNDAG !!!!!

I morse vaa man inte kaxig när klockan ringde halv åtta, men det vaa bara att kliva upp och seee glad ut =) 
Hjärnan har ju inte riktigt hängt mee i dag, men såå blir det när man dricker alkohol. . Inge bra att dricka dan innan man ska jobba. . Som tur var såå va det ganska lungt. . 
Efter jobbet vart det en långpromenad vid Hellasgården mee en kompis. .. Och oj såå långt vi gick, tror det vart 8 km , men man vart ju i alla fall pigg sen . .. *ler* Vi gick till källan och det vaa såå gott vatten. ..  Mycket godare en de som finns i kranen. . Sen vart det hemgång och tacos vart det till middag mums, man kan ju nästan äta hur mycket som helst för det är ju sååå otroligt gott. ..
Vad har ni gjort en måndag som denna ? ?? Visst är måndagar tråkiga ? ? .. Det tycker jaa i alla fall. . Nu börjar man ,längta mer och mer  till semestern . . Gör inte ni de ? ?? Bara sova hela dagarna om man vill, bara taa dan som den kommer och bara göra som man vill och vad man vill =) härligt. ... 

Lite bilder ifrån utflykten vid Hellasgården hihihi 
Ha en trevlig kväll alla. ..



                 


SÖNDAG !!!!

Hemmkommen ifrån kryssningen. ... Och pigg är man inte kan jag säga =) Viiii har haft det kul faktiskt. 
Men man kan ju denna båt både utvändigt och invändigt såå nästa gång man åker kryssning blir nog helt klart en annan båt. . Finns inte såå mycket att skriva om kryssningen hahaha !!
Vi dansade , drack, sjöng karoke och hade helt enkelt såå himla kul som vi alltid brukar haa. .
Och såå träffade vi Håkan också, men han vaa inge rolig alls. . Inte alls på något prathumör..

Här kommer lite bilder,. ..

                      

Nu ska jaa kolla på film, men det blir nog sängen snart är rätt såå  trött !!


Lördagmorgon !!

God Morgon !!!

Vaaa juuu hos Linda och Stefan igår och grillade kycklingspett och såå gjorde vi en jätte god sallad till. . . Och oj såå gott de det vaaa !! =) Vii kollade senare på Humorgalan och åt ost mee kex. . Riktig myskväll hade viii !!!
I dag blir det kryssning . ..... Full fart hela tiden känns de som, men när j aaa väl tar det lungt såå vill jaa inte de heller. . 
Det måste hända saker hela tiden .. Det kallas damp. .=) heheh 
Nu är det frukost-time. . 

Ha en trevlig Lördag nu ! Det ska jaaa ha i alla fall. .. **ler** KRAMA! 

14:58

Sitter framför tv,n och segar! Har inte kommit in i någon dusch en. . Går i myskläder fortfarande hehe. .
Har slängt in två tvättmaskiner, dammsugit av lite och sååå.. ..
Är bjuden hem till Linda och Stefan på middag kl fem .. Vi ska grilla i dag igen, men i dag blir det att grilla kycklingspett tror jaa det va :P:P Riktigt gott de ! =)
Såå nu måste jaaa faktiskt fixa mig såå jaaa hinner !!!. .

Haaa en trevlig kväll. .

VALBORG !!!!!

Nu va det ett tag sen som jaaa skrev här, men det har inte hänt något nytt direkt hehe =) Hade en mycket trevlig valborsmässoafton igår .. Grillade meee goa vännerna, Linda, farbror Stefan och Conny ! Jobbade fram till kl tre som vanligt och sen gick jaaa och Sandra och hämtade ut båtbiljetterna eftersom vi draaarr på kryssning i morrn och oj såå kul det ska bli. . Att man aldrig tröttnar på denna Cinderella båt, det e konstigt.,  har ju typ åkt den hur många gånger som helst !   Sen klippte jaa mig igår också. . Håret växer ju som ogräs typ haha . .Såå det vaa skönt att klippa sig. .
Nu har man gått ner två kilo som frisören saaa ::P
Vad ska ni människor göra i dag daa? ? Här händer det inte såå mycket, blir lungt, lite seg är man i dag .  .
Drack ju några cider och nån drink igår :P:P Tänkte städa lite och byta sängkläder. .  Jaa vet inte hur ofta jaa städar här hemma.  . Nästan hela tiden och vad kommer all dammm ifrån ?? ? Undrar jaaa .  ...

Och här kommer några bilder från igår :

           

         

**Grilltime
***Mina fina blommor neeee:P Kanske måste köpa nya eller vad tycker ni ???
** Linda
** Stefan
**Vii treee ute vid elden
** Det gulliga kärleksparet *ler*
** Vi treee
Valborgselden på Granängsringen

Ha en trevlig fredag nu.. ! Kramar









RSS 2.0