2009

Snart nytt år med nya möjligheter och nya tag och massa saker som händer ... Ska bli moster igen i mars. Flyttar den 3 Januari. .  Detta år ska jag mer lägga ner tid på mig. ... Bara vara själv och va singel och lägga killarna på hyllan .. Bo själv och klara mig själv, tror jag kommer växa mycket som person och kommer nog blir mera självständig av att få bo själv . ..
Jag har som nyårslöfte också att sluta äta massa skit på veckorna och då menar jag godis och sånt för jag är en riktigt godisgris he he . .. Tänkte börja gå och simma ett par dagar i veckan eller göra något i alla fall, röra på mig. ... See  om man kan hålla det nyårslöftet, men det ska väl inte vara såå svårt **ler**


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA. . ..
KRAM! . . . . ...


Söndag

I dag är Linda tröttis. .. Åkte till Fisksätra igår och träffade lite folk och det va ett bra tag sen som man va där måste jag säga i alla fall på emmis. .. ! men kul var det . .. Träffade mig ex,s dotter och oj vad stor hon har blivit . .. Henne var det väl typ ett halvår,år sen sist jag såg henne. .. såå det va kul att få träffa henne .. 
 
Nu gör jag inte så mycket bara latar mig .. .. tänkte skriva ner en lista på vad jag behöver köpa på Ikea nu när man ska dit till helgen !! . . . annars blir det bara jobbigt att gå omkring där. .. bättre att ha en lista liksom he he . .
För såå kul är det inte att gå på Ikea. . man tröttnar rätt såå fort på att gå omkring där. . ... .......

Såå nu ska jag sätta mig och skriva ner en IkeaLista . . Men ha en trevlig kväll
Krama!!!


Juldagen. ..

I dag har det inte hänt mycket. ..  Har inte mått så bra, men börjar känna mig piggare nu. . Har typ bara sovit och tagit det lugnt. .. Det vart nog alldles för mycket mat och det igår. .. men, men så blir det när man äter för mycket och bara trycker isig allt möjligt. . Klart lilla magen säger ifrån =).. ...
Skönt att man är ledig. .. Börjar att jobba igen den 5 Januari. .
nu ska ja kolla tv och snart börjar bonde söker fru. .

Ha det bra krama

Julafton. ..

En mycket trevlig julafton har det vart med massa god mat och många fina julklappar. .. Jag fick en hel del faktiskt.
Eftersom jag då ska flytta snart så fick jag mycket till hemmet.  Handukar , kökshandukar, dammsugare, brödrost, kaffebryggare, strykhjärn, strykbrädda, sängkläder . ... Vart jätte glad för alla julklappar *ler*
Men oj vad mycket man har ätit  har nästan ont i magen. . ätit massa mat, godis, fikat massa bullar , tårta , kakor osv usch mår nästan illa faktiskt. .
Nu vill jag verkligen bara flytta. ......... vill nu =)



Tisdag ...

Sista dan som man jobbade i dag såå nu är man ledig i några dagar.  . Ska bli riktigt skönt faktiskt. Ska ju börja och packa och förbereda inför flytten. Har ju fixat flyttkartonger nu .. Det är ju bara elva dagar kvar nu till inflyttningen sker och det går ju så himla fort. Man hänger ju inte me riktigt. .
Ska på lite fest på jobbet ikväll kl 19, men först tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt, men dom vill verkligen att jag kommer såå går nog i alla fall. .. Äta massa kina mat och dricka lite vin kanske **ler**  men lugnt blir det för det e ju endå julafton i morgon he he . ..

GOD JUL PÅ ER ALLA KRAMIZZZ

Tisdagkväll. . .

Den eviga väntan åå väntan på att jag ska få flytta in i lägenheten gör mig tokig, vill ju nu på en gång. ..
Den 3 januari sker det, men hur ska jag orka vänta tills dess. . Det är ju en evighet, känns det som i alla fall. . ..
Ska åka till Ikea i  morgon med Sandra och kolla lite. ..
Men inte för att handla möbler till lägenheten He he.  Vi ska handla lite julklpappar och kolla lite. . Jag vet faktiskt en julklapp som jag ska handla där till en viss person ..


Min Önskelista till lägenheten:

Brödrost                                                  Min Önskelista till mig själv:
Kaffebrygare
Micro                          
Dammsugare                                                                  Presentkort på Hm
                                                                                     En ny plattång 
                                                                                       Pengar
Tvättmaskin                                                                Eltandborste
                                                                                          En väska till min bärbara dator
...............................................                                        En ny mobil


Inte för att nån av er kommer köpa detta men endå. .. Då vet ni He He 
Kram på er och ha en trevlig kväll. . . .
                                                                                       


Måndag . . ..

Lite segt vart det att gå upp i morse ville ju bara ligga kvar i sängen och sova vidare men det vill man ju alltid kanske *ler* Men pigg och glad blir man när man kommer till jobbet. . Jobbar med otroligt underbara och goa människor. .. Dom är som en andra familj för en. ...
Efter jobbet träffade jag farbror Stefan som då är mitt ex *ler* Vi åkte hem till hans kompis Niklas för att hämta lite saker som jag skulle få av han som dom endå skulle slänga. . . Fick ett vitrinskåp, stekpanna, kuddar och lite andra saker . ..

skriver mer en annan dag.. är trött !


Jag och Sandra

Thumbnail

Söndagkväll

Sitter hemma hos en kompis och vi har precis ätit mat. .. Måndag igen i morgon, dagarna och veckorna går ju så himla fort.. . Snart jul å allt..  Och en har jag inte köpt julklappar såå måste ta tag i det snart såå man har det gjort så man inte är ute i sista sekund. .
Mycket som händer nu. . flyttar ju till eget den 3 Januari. .. Det ska bli väldligt roligt, men mer skönt faktiskt..
Att ha sitt eget liksom. . sina egna möbler, äta den mat man vill och ha sin tv för själv och bara vara. .  såå underbart. .

skriver mer en annan dag. .  krama


ny

Har precis skaffat bloggen. .  men skriver mer nån annan gång

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0