..................




JAG DÅRA !!!!!.  . .

LÖRDAG! !!!!!

Sov till tio i dag och oj såååå skönt det vaaaa =) Nästan såå att jag hade kunnat sova i ett par timmar till, men jaaa hade ju en tid att passa hos Linda åå Stefan . .... Mycket trevligt vaa det hos dom och massa goda saker . . .
Linda fick massa fina presenter . . Av mig fick hon en skål som typ vaa format som ett hjärta. .  Som hon ska ha hjärtgodis i hehehehe. ...
Dom har det verkligen fint i sin lägenhet och massa fina nya saker. . .. Man blir lite avundsjuk måste jaaa erkänna hihihi. . .. Men dom är såå gulliga och gooaaa mina smmåå vänner.. , Ni passar såå bra ihop och nu väntar bara bebisarna **ler**.  Och dåå får jag vara gudmor va ?????? =)=)

NU blir det grilla och några cider och nån drink =)! Ha en trevlig kväll för det ska Linda haa i alla fall. .
KRAMA !



FREDAG !!!!!

Skönt att det är FREDAG. .... I dag har dte vart fulllll fart på jobbet. . En hel del folk på dan och på kvällen ..
Vaa hos doktorn i dag på Vårdcentralen , eftersom jaa har lite problem mee min lilla mage. . Såå fick lite saker som jaa skulle prova.. Äta mycket fibrer och dricka mycket vatten. .  Jag fick något som heter VI-SIBLIN som man blandar ut mee vatten och dricker eller jaa man kan blanda de me mat också . . .med vad man vill tror jaaa
såå får see om de hjälper och såå.. ... Hoppas det går över för det e inge kul när de gör ont som faaannn när man ska b**jsa. .
Händer i helgen daaaa????? Jag ska till Stefan och Linda i morgon.. Linda har ju fyllt år såå hon ska bjuda på smörgåstårta och de mumsigt ... Sen vet ja inte vad som händer. . Trodde jaa och Sandra skulle ut på krogen typ, men de verkar inte bli sååå . .... Vill ju ut och dansa och träffa folk och haaa kul.. Man behöver ju inte supa sig under bordet.  . Man kan faktiskt taa det lugnt. . =)=)

Nu ska jaaa kolla på RÅNARNA !!
Ha en trevlig kväll. . ...=)=)

20:22

Ska träffa GummS i morgon.. Va ett tag sen som vi träffades såå det ska bli kul . ..
Måste ringa ner till Vårdcentralen i morgon också. .. )= Har problem mee min mage.  Känns som vad jag en äter såå prutar jaaa och dom luktar inte gott kan jaaa säga.. .. Har en svag känsla av att jag är Laktosintolerant. .  Vet inte måste gå till doktorn i alla fall .. !!!!!! Magen blir värrre när jaa äter  macka mee smör på, dricker mjölk osv såååå . . åå blalblablabalaaaa uscha! !! !!! Ett till problem att taaa tag i . .

skaaaa kolla tv nu. . ...


USCH PÅ SJUKHUS...

Ligger i soffan och kollar på Tv. Är ganka tröööttt . . I alla fall i huvudet. Vaa på Sabbatsbergs sjukhus i dag och gjorde Arbetsprov. . Man vaa ju helt slut efter passet haha.  . Men,men hoppas allt vaa bra ,får svar på Måndag dåå jag ska tillbaka dit igen plus att då ska hjärtdoktorn göra ett ultraljud på hjärtat. .. Såå får svar om det är något fel mee hjärtat då. ... pappa kanske följer meee. . . Han sa att han kunde de:.  Såå de känns skönt..  

trööötttt  ska kolla tv nu. .

................

Jag är såå förbaskat sugen på att draaaa utomlands i sommar =) Bara draa iväg en vecka eller två .  Skulle vara såå skönt att bara komma iväg. ... Jag har ju råd såå får seee. . Det är ju bara de att man vill ju inte åka själv, man vill ju åka mee någon kompis eller nåt och det kan ju bli lite svårt eftersom de kostar ju endå lite att åka. .... Men man kan ju hitta billiga resor. .  Vaa inne och kollade lite på Ving och man kan ju få en resa för två pers mee hotell och flyg för under tio tusen. . Okej sen fikpengar på de, men, men. .  skulle vara såå kul , om inte annat skönt . . .
                             


tröötttt

Har Ont i magen. .. Vet inte varför . Det är asjobbigt. . Men vet inte om jaa har ont riktigt. .. Känns mer som en orolig mage . .  usch jobbigt är det i alla fall. ..
Jaa känner mig bara lesss på vissa saker. . .. Och på visssaaa. . .
Jaa blir aldrig nöjd känns de som,, inget duger osv. .  Det är något som fattas , men vet inte själv va det är )=

men, men det går väl över .. .. vet inte

18,20!!!

Vad gör ni? ?? Jag ligger i soffan och segar åå kollar på tv. ... Va ute och gick en långpromenad efter jobbat i dag och dom skorna jag hade på mig vaa inge sköna alls att promenera i såå jag har såå ont i mina fötter )=
Annars händer det inte såå mycket här.. tänkte kolla på färjan och på spårlöst ikväll. . .
Vad har ni ätit till middag?? ? Jag åt bara yoghurt mee flingor typ, om man nu kan kalla de middag haha , men min mage är såå konstig., den mår inge bra! !!  Jaaa fiser hela tiden känns de som och vad jag en stoppar i mig såå blir det värre och dom luktar verkligen skit. ..  Sååå har köpt Dofilus yoghurt och ska äta det nu i några dar såå kanske de blir bättre. .  De hjälpte förut mot min mage .. Men något knasss är det mee den såå går det inte över får jaa gå till doktorn. ..

Ha en trevlig kväll..=)

SÖNDAG!

Jaha och såå va det söndag igen da och tråkiga måndag i morrn.. Fyy vad helgerna går fort . )=
I dag blir det en städdag hemma. . Tycker det blir dammigt såå himla fort hemma hos mig, vet inte varför. . .
Känns ju som att jaaa städar och plockar jämnt, men endå såå blir det dammigt .hmmm.. .
Ska ni göra nåt kul i veckan da?? ??
Här blir det bara jobb,jobb och jobb. .  Ska till doktorn på onsdag kvart över tre tror jaa det va. .
Sen blir det att simma några dar nu . . vaaa slarvig meee de föra veckan ,men det fanns ju en anledning sååå. ...
Nu ska jaa fixa mig i ordning och gå hem till pappa och hämta min post. ....
Sen blir det hem att städa och laga mat, tänkte äta köttfärssås med spaghetti. .

Ha en trevlig dag nu
kram

20,04

Jag tänker ofta på hur du mår, vad du gör , varför och vad ? ? Som jaa samtidigt tänker att du har ju svikit mig, du struntar i mig, du bryr dig inte om mig. .. Det känns som en bit fattas i mig. . Går inte att förklara ...
Du har egentligen aldrig brytt dig om mig. . . Jag förstår inte de. . att man kan strunta i sin dotter .  Det är helt obegripligt för mig...  Men jaa kommer aldrig få svar på varför och vad . . . Såå jaaa  får leva mee de. .
Men ibland önskar jaa verkligen att du fanns för mig.. Alla behöver ju sin mamma och pappa. . 

Min pappa är verkligen världens bästa. . Han har ställt upp sååå himla mycket på mig ! Jag älskar honom som f***nnn
Jag är såå glad att jag har honom och att han finns.. . . Min lilla pappa. .
Jag är ocksååå såå himla glad att jag har min storasyster, och mina lillebrorsor osv. . . Jag älskar er alla och är såååå glad att jag  har er.. Utan er skulle jaa inte klara mig . .

Nu ska jag vara lite social. . . kramar på er. . .......


19,36

Vad har ni gjort i dag ? ?? Jag har vart på Ikea en sväng mee farbror Stefan och Conny. ... Jag köpte en skohylla, två små söta blommor, blomkrukor, ljus, kökshandukar och glas. ...
Men det vaa ju bara en skohylla som jaa skulle köpa, men Ikea är ju Ikea. .  Dom har ju såå mycket saker. . .
Såå det vart ju inte bara en skohylla. ... hehe
Sen vaa vi på net on net och på någon annan affär. .. Ja vi har åkt hit och dit, men det vaa riktigt trevligt. . =)
Sen åt vi hamburgare på MAXI. ..
Och nu blir det nog några birra.

Ha en trevlig kväll. . .

Här kommer lite bilder



*** Jag och gumman, där vaa vi inte gamla typ 18 tror jaaa.  . På Emmis i Fisksätra !


Jag och gumman på båten Cinderella. . . Vi måste åka snart =)=)


Jag och Linda . .. Hemma hos min pappa innan vi ska åka kryssning tror jaa det va




Jag och Linda på Viperroom.. ..





tröööttteeerr

Är helt slut i kroppen och har såå ont i mina fötter. ... Det har vart en rörig dag på jobbet tycker jaaaa
men, men såå kan det bli och vaa ibland.  )= Ska hoppa in i en dusch snart tänkte jaaa för halv tio börjar en film som jag vill se. .. Det är verkligen sååååå skönt att det e lördag i morgon såå man kan sova läääänge.
Det kanske blir en simtur i morgon också fårr seee. .. annars händer det nog inte såå mycket, blir rätt så lungt. .


nu ska jaaa duscha sen blir de film ...


08,35

I dag fyller LINDA 23. .
           GRATTIS TILL DIG


Nu ska jaaa snart gå iväg till jobbet. . . Har inge lust , men måste tyvärr. ..
Längtar till semestern och ledigheten. =)
Det blir nog en långpromenad efter jobbet i dag om jaaa orkar. . Det snurra till sådär konstigt i mit huvud igår vid lunchen på jobbet. . . Men det försvann lika fort som det kom.. Och man blir ju rädd när det händer eftersom ja är rädd för att svimma igen. .
I morgon ska jaaa ringa doktorn om han inte hört av sig i dag angående svaren. .

Ha en trevlig dag nu måste jaa gå kram


18,40. ....

I dag har det vart ganska såå lugnt... Jag och en tjejkompis vaa ute och gick en långpromenad och då menar jaaa lång hehe. .. Vi gick ju fel och de såå promenaden vart lång , men det vaa skönt att promenera. !
Nu var denna ledighet slut och jobb i morgon usch inge kul faktiskt. ... Vill vara ledig mera .
Men det har vart otroligt skönt att vara ledig. .
             

Lite fina bilder från promenaden. ...

Nu ska jaaa hänga tvätt och ta en dusch ...
Kram


... ......

TYCKER NI SOM LÄSER KAN KOMENTERA MINA INLÄGG LITE HA HA =)
KRAM

SÖNDAGKVÄLL

Sitter och kollar på tv och äter godis. .  Vart grymt sugen på choklad. . Det är såå gott ibland framförallt om det är Lingon vecka på G =) Måndag i morgon och sen börjar man att jobba på tisdag. Det har verkligen vart skönt att vara ledig, men man får ju inte betalt på röda dagar och det är ju mindre kul faktiskt. . .
Ska gå och simma i morgon tänkte jaaa. . Nu va det ett par dagar sen. . Simma bort allt skit som man har ätit unde påsken ha ha. . 
Nu blir det lite tv,tittande. . sen blir det nog sängen. . Men jaa känner mig faktiskt ganska sååå piggg . . .


 

heheheh gott,gott =)

FULL FART!

Jaaa det har det vart i dag kan man säga. ... Åkte ut till Viksjö till mitt ex för att hämta min vårjacka och mina skor som har legat där hur länge som helst, skulle haa hämtat de för länge sen, men nu är det gjort såå skönt. . . 
Kändes inte alls kul att åka dit ut, men , men. .... 
Sen åkte jaa hem till Stefan och Linda och hälsade på. . Dom har ju flyttat nu till helt nybyggt och det vaa verkligen jätte fräscht och mysigt. .
Sen vart det grilltime, verkligen gott är det att grilla kött. . ...
     

Nu ska jaaa kolla på tv. . .kram

GLAD PÅSK!

Är hemma hos pappa och ska äta middag här, men det blir inge påskmat. . Det är ju typ samma som julen. .
sil, ägg osv nee sånt är man inte såå pigg på att äta. . Här hemma blir det en god köttbit och pappas goda potatisgratäng. .  Den är såå god.  =)
Drömde en helt sjuk drömm inatt, drömde att jag satt i fängelse haha. . . Sen vaknade jag och kände mig helt borta, men sen somnade jag om igen. 
När jaa satt vid frukosten såå vart jaa lite snurrig i huvudet såå vaa tvungen att lägga mig ner i soffan. .  
Seröst vad är fel på mig )= Nu vill jaaa haa svar på om det e något fel eller inte. ... 
Hoppas min doktor ringer mig nästa vecka. .  Och hoppas att det inte är något fel uppe i skallen. .. 
Man går ju runt och nojar sig lite om att det kan vara allt möjligt . . . Och man tänker ju de värsta också. .. .
Eller såå är det ingenting jajaja nog om de. .

Nu ska jaaa gå och vara lite trevlig..
Ha en trevlig påsk-kväll och ät mycket GODIS hehe
         


Långfredagen.. . . ...

God kvällers,  Ligger och kollar på tv. . är ganska trött faktiskt. Va och simmade på förmiddagen i en timme ungefär. .
Det är lite knepigare att komma iväg till simhallen nu, har vart det dom sista gånger , men jaa ska simma och så är det bara... man känner sig såå duktig när man väl har simmat klart och om inte annat såå känns det skönt. ..
Efter simningen gick jag hem till pappa och vi gick tillsammans hem till syrran för att fira Julia som har fyllt 6år och Julia är då min systers sambos dotter =) Dom bjöd på hemmagjord prinsesstårta, chokladbollar och vaniljbullar såå himla gott.. MIn syster är grymt duktig på at baka. . .
                

Nu ska jaaa kolla på en film som jag har hyrt och svulla lite chips meee dip. . .


tråkiga torsdag.. ..

Sååå j*vla pissdåligt betalt där jaa jobbar nu.. . Är det någon som vet någon som behöver folk . . .
Jaaa måste hitta ett annat jobb, men hur lätt är de ?? Har sökt några, men man lär ju iinte få svar. ... ..
usch säger jaa bara . . . Det är inte kul att varje månad man får lön såå går pengarna bara till mat och massa skit. . .
Jag vill ju haaa kläder och göra lite roliga saker. . . men, men det e väl såå livet ska seee ut vad vet jaaaa. . .
trist som fann är det i alla fall.. .

Onsdag...

Skönt jobbar sista dan i morgon och sen är man ledig i fyra dagar .. Då ska jaa passa på att gå igenom mina kläder åå de som ja har i mina kartonger i garderoben där det också ligger massa vår/sommarkläder.  Dags att gå igenom vaa man har och vad man kan ha . .  =)
Måste köpa lite kläder också, lite som jaa behöver, men ,men man har fann blivit snål . .Eller man har ju inge val eftersom det inte finns såå jätte mycket pengar kvar att handla massa kläder för. . .
Har sökt två jobb.. ett exstra jobb och ett heltidsjobb, men lär väl inte få något svar. .  Men kollar lite efter annat jobb..
Känner att jaa inte vill stanna kvar på thairestaurangen hur länge som helst.. vill gå vidare. . .
Plus att jaa vill ha ett heltidsjobb. . . mer betalt. . 
Jag trisv ju bamsebra på mit jobb.. Dom är så goa och snälla. . . Vi är som en familj allihop och alla hjälper varandra. . Och det är sååå det ska  vaaa . . .  Men jaaa måste ju tänka på mig själv i detta fall såå slutar gör jaaa om jag får ett annat jobb. . .

Ska kolla klart på Du är vad du äter. .. och kl tio börjar diagnos Okänd. . .
Krama. . 

tisdag . . ...

Vad gör ni alla? ? Jaa ligger och kollar på tv. . Det gick bra hos doktorn i dag och röntga hjärnan, men usch så obehagligt det vaa när dom spruta in kontrastvätska i blodet.  . Man vart helt varm i kroppen och mådde nästan lite illa. .  Det vaa verkligen en obehaglig känsla, men det försvann lika fort som de kom typ.. .. Och får svar nästa vecka nån gång , hoppas allt såg bra ut. . .

Nu ska jaaa bara slappa och fisa framför tv,n ... kanske går ner och hyr en film. . är inte sååå mycket på tv ikväll tycker ja )=
krama


.....

Oj så fint väder det är ute. . Man blir på såå bra humör och mycket piggare såå fort solen tittar fram =)
Har jobbat i dag , men det vaaa inte mycket folk alls )= Lite trist. . .
Gick och simmade efter att jaa slutat och jag har faktiskt lite träningsvärk, har ont i rumpan och bena åå mina armar, men det är bra de. . . =) dåå har jag gjort någon nytta i alla fall hahaha
Har städat i dag också .. Hela lägenheten, känner mig riktigt duktig måste jaa säga .. ...

Har ätit korv åå makaroner till middag inte såå gott, men det dögg. . Det finns ju godare mat. . .
Det vaaa jätte länge sen som jaaa åt tacos.. Måste jaa äta nån dag, men inte själv.. hehe inge kul ju. )
                                 
                                    

***Jaaa det vart ju korv åå makaroner till middag
** Jag =)
** Utsikten från balkongen
** solen.. sååå fint. .
** Jag på balkongen
** . . .....

Jag har sett solen när den gick ner och det är sååå fint. . .

Jag verkligen stormtrivs i lägenheten. .  Visst det kostar mycket mer åå det, men det är de fann värt. . 
Såå himla skönt att bo själv. . . Inget ja ångrar. . .
kommer nog bli många grillpartyn här i sommar =)

I morgon skall jaaa till doktorn på sös usch vill inte..  Ska vara där kl halv åtta på morgonen såå det blir att gå upp tidigt och gå och lägga sig tidigt ikväll. . . Jag blir såå snurrig på alla läkarbesök och verkligen längtar tills allt detta är över och framförallt tills jag får svar på om det är något fel eller inte åå hoppas det inte är de, lite orolig är man ju att det skulle vara någon ,men, men.. . .

Nu ska jaa kolla på tv. .
Ha en trevlig kväll....


söndagkväll...

Den 9 maj blir det klassträff... Ska bli jätte kul att träffa alla., det är ju några år sen nu som man såg dom alla hehe..
Blir middag inne i stan och sen gå på någon krog eller nattklubb efter och dom som vill hänga mee och parta gör de... =)
Mycket trevligt ska det bli i alla fall..
Ser fram emot det som faaannn.. 
Vad har ni gjort i helgen da ?? Här har det vart lugnt. .. lika bra de . Vaa och simmade i lördags på dan och sen åkte jaa en sväng till nacka forum och kollade lite mee en tjejkompis.. jaa byte en tröja som jaa köpt på stadium, när jaa skulle ta på mig den såå upptäckte jaa att det va ett litet hål i den. . .
I dag vaa jag hemma hos syrran.. Och träffade lilla Amanda.. =) Först var det prat om att hon skulle heta Tindra, men nu har dom bestämt att hon ska heta Amanda istället. . .=)))
Måndag i morgon igen och en ny vecka framför sig. . usch ,fyy åå blää hatar måndagar. . . Men det är skönt att det går mot rätt håll, vår och sommar och inte såå jätte långt kvar tills man har semester. . . ska nog vara ledig från midsommar och fem veckor framåt. .. har inte bestämt en, men de blir nog sååå...
Taaa nån kryssning, kanske meee Jessica he he .. . Hon som älskar att dricka haha .. neee men det e kul om man skulle börja att umgås mee dom gamla klasspolarna igen. . . Ska försöka få tag på Ida också, en som gick i samma klass. . .. Och kolla om hon vill meee på klassträffen. .
Ha en trevlig kväll...
kramar. . ..


                           

Söta Amanda 

   Moster Linda


RSS 2.0